S
Staś43
Użytkownik
- Odpowiedzi
- 43
Może ktoś z Was miał jakieś doświadczenia z odmową przez SM udostępnienia kopii aktualnego atestu FR i pozwolenia PP na instalację FR w konkretnym dniu i miejscu. Nie otrzymałem takich kopii. W odpowiedzi na ich pierwsze powiadomienie ze zdjęciem i formularzem / bez kopii atestu/ - odpisałem, że to jest moje auto i na zdjęciu jestem ja, ale proszę o uzupełnienie dokumentów o kopie pozwolenia PP i atest FR Multanowa. W odpowiedzi otrzymałem wezwanie na tzw. "przesłuchanie" w charakterze "podejrzanego".
Nadal poświadczenia atestu nie było w ich piśmie.
Zignorowałem wezwanie i wysłałem monit o uzupełnienie dokumentów, które są "dotknięte
brakami" i dopóki żądanych kopii dokumentów/ pozwolenie PP i atest/ nie otrzymam, to w ogóle nie będę ze SM rozmawiał. Brak jakiejkolwiek wzmianki odnośnie interesujących mnie dokumentów budzi moją wątpliwość, czy działali oni legalnie. Pozdrawiam Staś43
Nadal poświadczenia atestu nie było w ich piśmie.
Zignorowałem wezwanie i wysłałem monit o uzupełnienie dokumentów, które są "dotknięte
brakami" i dopóki żądanych kopii dokumentów/ pozwolenie PP i atest/ nie otrzymam, to w ogóle nie będę ze SM rozmawiał. Brak jakiejkolwiek wzmianki odnośnie interesujących mnie dokumentów budzi moją wątpliwość, czy działali oni legalnie. Pozdrawiam Staś43