M
mar3m
Użytkownik
- Odpowiedzi
- 299
Niestety howpkj1 nie jest to eszystko. Odmówić oczywiście możesz. Ale różnorodne sankcje moga za cos takiego spotkać
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
howkpj1 napisał:wystarczxy odmówić składania zeznań, nie jest obowiązany podać dlaczego to robisz i to wszystko w tym temacie
mar3m napisał:Niestety howpkj1 nie jest to eszystko. Odmówić oczywiście możesz. Ale różnorodne sankcje moga za cos takiego spotkać
Panie kolego - straż miejska nie została stworzona do akcji z fotoradarami ! Ale panowie strażnicy skutecznie wzięli się za dochodowy interes zamiast służyć społeczeństwu ... W Poznaniu na ul. Gąsiorowskich panowie strażnicy siedząc , czając się na swoje ofiary z blokadami kół nawet nie zauważają jak pod ich auto pieski bez kagańców srają na środku chodnika ... Nic im po ulicy wypełnionej po brzegi psimi fekaliami - bo to trudne sprawy i mało kasy z tego leci ... Na Junikowie za cmentarzem powstaje wysypisko śmieci - ale tam strażników nie ma ... bo trzeba by było zaangażować więcej ludzi , a po co - jak można radar wystawić , schować się w ciepłym i kasa leci ! ... na Jeżycach w krzakach leżą kanapy , zbite butelki . śpią bezdomni - pytam się widział tam ktoś strażnika miejskiego ? Po co się narażać jak można skasować 200 złotych za przekroczenie o 31 km/h ... Niedługo dopiero się będa mogli strażnicy wykazać jak wprowadzą w centrum ograniczenie prędkości do 30 km/h ... ale się biznes rozkręci !NaCl napisał:Panu i wszystkim Pana pracownikom wytrwałości w tej niełatwej służbie,...Kiedy poczytałem sobie co mówią fora internetowe w sprawie fotoradarów to zdałem sobie sprawę jak wielki jest brak życzliwości czy wręcz nienawiść do Pana profesji. Tym większy jest mój szacunek, że potrafi Pan to psychicznie wytrzymać.
... aby ułatwić Państwu pracę.
...
Yayeczko napisał:więc jak na razie jakby przy dobrowolnym przymusie zgodziłem się na mandat , bo w sumie wyjścia nie miałem ...
Yayeczko napisał:Na Junikowie za cmentarzem powstaje wysypisko śmieci - ale tam strażników nie ma ... bo trzeba by było zaangażować więcej ludzi , a po co - jak można radar wystawić , schować się w ciepłym i kasa leci ! ...
Yayeczko napisał:A resztę ludzi z rozumem proszę o podpowiedzi w mojej sprawie ... zależy mi na jak najszybszej odpowiedzi na złożenie ewentualnego odwołania zostawiono mi 7 dni od dziś !
mar3m napisał:Frog racja!
Kiedy do szoferów ...
Panowie ... czy czytaliście mój pierwszy post od którego zacząłem ? ... Nie łamię przepisów bo tak mi się podoba i nie biorę na celownik waszych dzieci ... jeżdżę kilkanaście lat i to mój drugi mandat ... tyle tylko że w tej sytuacji , po prostu nadmierną prędkość na mnie wymuszono , co opisałem wcześniej i zależy mi tylko na informacji czy jest to jakiś argument z którym mogę się od tego mandatu wybronić ? Wierzyć w swoja niewinność to jedno a prawo to druga rzecz ! A co do 150 złotych w tą czy w tą - to jak dla mnie to nie żadna bagatelna kwota a znacząca suma w budżecie domowym ...forg napisał:...
Od czego chcesz się odwołać? ...
Yayeczko napisał:Panowie ... czy czytaliście mój pierwszy post od którego zacząłem ? ...