K
KronX
Przyjaciel forum
- Odpowiedzi
- 9 166
Ciekawet też ile wyniosą odsetki od tej kwoty, gdybyś jednak postanowił mandatu w terminie nie zapłacić 
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
siwy1972 napisał:Zgodziłem sie i wysłałem meilem skany do SM.
Tez jestem ciekaw
mar3m napisał:Siwy 1972
Baaaardzo Cie proszę wrzyć skan tej bzdury tutaj
mattyah napisał:noooo, zdjecie bogate...
g.wno widać![]()
mattyah napisał:noooo, zdjecie bogate...
g.wno widać
-----------------
prędkośc zmierzona - o km/h
gratuluję temu "komendantowi" który to podpisał... dawaj sprawe do TVN24 !!!
mar3m napisał:Dzięki siwy 1972 Jeszcze tylko jedna proźba Która to straż ????
Niech zabłysną orzeły na naszym forum!
Dobrze że przyjałeś ten mandat. Będzie trzeba go anulować bonie było wykroczenia. Oj sie chłopy nagimanstykują. z drugiej strony szkoda że przyjałeś ten mandat ciekawie by było po skierowaniu sprawy do sądu. Doniesienie o niepopełnionym wykroczeniu to chyba paragrafu na strażników by sie znalazły nawet
Ostatnio Włosi pojechałi Galardo ponad -100 kph (słownie minus 100 kph na wstecznym) podobno to rekord świata.
Pytanie do JTB jak zareagował by FR gdyby ktoś na wstecznym zrobił taki numer.
mar3m napisał:z drugiej strony szkoda że przyjałeś ten mandat ciekawie by było po skierowaniu sprawy do sądu.
siwy1972 napisał:najciekawsze jest to ze jechałem -50km/h
a przy zdjeciu jest predkosc zmierzona 0
mar3m napisał:Pytanie do JTB jak zareagował by FR gdyby ktoś na wstecznym zrobił taki numer.
thomas83pl napisał:rejesrtacja jest niewidoczna na aucie bo jest efekt polaryzacji i wiem ze nie moga przerabiac efektu polaryzacji a jedynie rozjasniac lub sciemniac a rejestracja widoczna jest dopiero po przeróbce... odmowilem przyjecia mandatu stwierdzajac ze fotoradar stal w niedozwolonym miejscu
thomas83pl napisał:a oryginał cwaniaczku to zdjecie przechowywane na twardym dysku badz kliszy montowanym w "fotoradarze"
thomas83pl napisał:tylko taka forma zdjecia moze byc dowodem w sprawie a reszte "kopi" mozna podwazyc...
thomas83pl napisał:a poza tym z tego co wiem moze sie myle ale nie sadze to dowod wykroczenia jest wazny tylko i wyłacznie na oryginalnym nosniku zas zgrany na komputer SM moze ulec retuszowi przerobce itd i w zwiazku z tym taka fotka jest do wywalenia... a ktore zdjecie oni przetrzymuja na oryginalnym nosniku?? zadne i otoz to!!! a zrobic zdjecie samochodu doklejajac jakas tam rejestracje to byle fotoshop moze zrobic... ORGINAŁ TO ORGINAŁ Panowie i Panie
thomas83pl napisał:a tak miedzy nami to bardzo mało osob o tym wie jak widac dlatego SM nie kupuje nowych dysków do fotoradarow bo w zyciu by im sie to nie opłaciło i tak nas okradaja na "kopiach" zdjec... a oczyszczony dysk znów ląduje w puszce!!!
horcio napisał:Ktoś doradzi jak się może teraz sprawa potoczyć, oraz w jakich sposób najlepiej się odwoływać?
budek napisał:czy ktoś z forumowiczów może potwierdzić lub zaprzeczyć jednemu z warunków, gdzie zdjęcie z fotoradaru jest nieważne:
2. Na fotografii nie mogą być widoczne dwa samochody, jadące obok siebie.
prawda to czy fałsz ????
pozdr
mattyah napisał:nie napisałeś nic o najważniejszym - czyli o zdjęciu...
od przodu ? widać kierującego? jeżeli tak, to podczas rozprawy na zasadach ogólnych (po złozeniu sprzeciwu od wyroku nakazowego) mozesz polec, i Sąd wcale nie musi sie przejmowac brakiem dowodów których zażądałęś od SM