Zarówno Pani konsultantka, jak i Pani z Biura Obsługi kłamią ( nie wprowadzają w błąd ). Pani Konsultantka twierdzi, iż produkt należy opłacić (koszt przesyłki 19,90zł) i aby zrezygnować z dalszej oferty, należy tylko zadzwonić do Biura Obsługi i zrezygnować z ich ofert. Mało tego powiedziała również, że produkt mogę wypróbować i jak mi się nie spodoba, to mogę zrezygnować z dalszej oferty.
Pani z Biura Obsługi powiedziała, że nie muszę opłacać kosztów przesyłki (niby firma poniesie koszty wysyłki), aby złożyć rezygnację należy wysłać im pisemną rezygnację.
Wychodzi na to, że trzeba do nich wysłać pisemną rezygnację i należy opłacić koszty wysyłki paczki.
Ale pytanie, czy jeśli wyślą mi pozytywną odpowiedź na moją rezygnację (rezygnacja z dalszych produktów, dalszych zapłat, usunięcia moich danych oraz info skąd je mają) to czy to będzie gwarancja, że już nie będę miała nic wspólnego z tą firmą? Jeśli dalej będą mi wysyłali paczki (tak jak niektórym z forumowiczów), to będę się ciągle z nimi dochodzić? Nie da się tego załatwić w 100%?? Bo z tego co czytam, to nie zawsze udaje się to załatwić poprzez napisanie oświadczenia.