M
M19arta
Nowy użytkownik
- Odpowiedzi
- 3
No właśnie zamierzam napisać pismo w którym chcę odstąpić od umowy i nie pamiętam którego dnia do mnie dzwonili prawdopodobnie był to grudzień czy mogę napisać tylko miesiąc.
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
natalija90 napisał:Pisałam tutaj 6 lutego o swojej sytuacji i co zrobilam. Otóż przyszedł mi list, który wysłałam na adres Sengera Cichego 1. Z dopiskiem, że firma wyprowadziła sięTeraz nie wiem co robić. Zapowiedziałam domownikom, żeby nikt żadnej paczki nie odbierał, to raz. Dwa, czy dobrym pomysłem będzie wysłać raz jeszcze taką samą treść tego listu na ten drugi adres ich cudownej firmy? Czy może nic nie robić, potwierdzenie wysłania mam, że wysyłałam taki list dowód jest. Telefonicznie od tego czasu nie udało mi się z nimi skontaktować ;/
Ponawiam zapytanie. Czy to, że mój numer telefonu nie znajduje się w bazie jest gwarancją, że nie będę otrzymywał więcej przesyłek od Państwa firmy ? Chciałbym zapytać również czy w systemie informatycznym Państwa firmy znajdują się moje dane osobowe:
<moje dane osobowe>
Jeśli dane nadal się znajdują to zgodnie z art. 23, 24 i 25 ustawy z dnia 29 sierpnia 1997r. o
ochronie danych osobowych (Dz.U. z 2002r. Nr 101, poz. 926 z poź. zm.) nie wyrażam zgody na przetwarzanie danych osobowych przez Westerfield Int. AG.
Imię nazwisko
Witamy Serdecznie.
Informujemy, iż Pana dane osobowe nie będą nigdy więcej wykorzystywane przez naszą firmę co jest równoznaczne z tym, że nie otrzyma Pan od nas kolejnych przesyłek.