goodshave - odstąpienie od umowy

• Autor wątku Autor wątku goodshave
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
regret3x6 napisał:
Ja zrozumiałam o czym mówi jestok20. mają wgląd do tego, czy paczka została dostarczona czy też nie. Moja nie była, a rozmowa z konsultantem odbyła się wieki temu. Także zadzwonię jutro, jak się nie dodzwonię, to wysyłam list z rezygnacją. Nie chcę płacić 34,90 za sam monit. Kartka papieru nie jest tyle warta.

proszę dzwonić od 9 do 17 jest bardzo dużo osób napewno ktoś odbierze :)

I jeszcze pytanie, bo widzę, że mamy tutaj kogoś obeznanego w temacie. Zrezygnować mogę mówiąc jedynie, że rezygnuję, czy trzeba wypełnić taki specjalny druczek?

Przesyłkę bez potwierdzenia odbioru można śledzić? To jakaś nowość.

Nie znam się na tym w sumie.. ale to co mówisz, Shocked wydaje się być logiczne.
Cóż, u mnie żadnej paczki nie było, a tym samym nie było też faktury z numerem konta do przelewu. Natomiast jeśli idzie o monit, to już wiedzą gdzie trafić :ok:

umowa była zawierana telefonicznie więc umowę też można zerwać telefonicznie nie trzeba wypełniać żadnych druków , mamy zawartą umowe z pocztą i w każdej chwili możemy wiedzieć czy przesyłka dotarła czy też nie .

@jestok20
Czy Ty Masz jakiś problem z czytaniem ze zrozumieniem?
Odpowiedz na pytania z #531

mowia ze trzeba dzwonic ... a ja dzwonilem dzisiaj 10 razy ... oczywiscie koszty ... nikt nie odebral .. po co kolego jestok20 pleciesz glupoty ze "od 9 do 17 odbieramy wszystkie telefony" jak dodzwonic sie do was to graniczy z cudem!! moze to tez jakos wytlumaczysz ?? tylko prosze cie nie wypisuj bredni ze wszystkie telefony zajete ! czlowiek ktory dzowni do was od 11 do 17 nie dodzwoni sie bo non-stop jest zajete !!?? prosze cie :/ :roll:

Shocked napisał:
@jestok20
Czy Ty Masz jakiś problem z czytaniem ze zrozumieniem?
Odpowiedz na pytania z #531

A pytanie pozostało bez odpowiedzi.

Mam wrażenie, że rozmówca jest dotknięty deficytem rozwojowym w zakresie czytania ze zrozumieniem.

jestok20 napisał:
moze zły nr .?

1 nr : 22 203 73 14 ....6 razy dzwonilem
2 nr : 22430 99 99 .... 4 razy ...

nr podane na fakturze ?? .. zle by podawali ??

co ty na to ?

P4FKO napisał:
1 nr : 22 203 73 14 ....6 razy dzwonilem
2 nr : 22430 99 99 .... 4 razy ...

nr podane na fakturze ?? .. zle by podawali ??

co ty na to ?

ten 1 jest nieaktualny
na ten drugi jakos inni bez prpblemu moga sie dodzwonic .

@Jestok20
Czy Ty masz jakiś problem z odpowiedzią na proste pytania?

Ile razy mam je powtórzyć?

jestok20 napisał:
ten 1 jest nieaktualny
na ten drugi jakos inni bez prpblemu moga sie dodzwonic .

tere fere kuku... inni bez problemu sie moga dodzwonic... parodia nie aktualny ale sekretarka mowi mi ze linie zajete :D .. ale mnie rozsmieszyles ... zobaczymy przez najblizsze 5 dni czy sie dodzwonie do was...

pytanie za 100pkt. bystrzaku jestok20... po jaka chlere podajecie go na fakturze, jak jest nie aktualny !!!????????

cos sie chyba zakreciles w swoich wypowiedziach kolego jestok20... :D telefon nie aktualny .. lecz dzialający .. sekretareczka pieknie przedstawia punkciki...

!!!! ŻENADA !!!! .. cos krecisz..

Ostatnia edycja:
shocked nie musze odpowiadac :)
nawet nie chce , jestem tu tylko po to żeby ewentualnie pomóc
a nie tak jak Ty się obrażać , żenada.

@Jestok20
Dla mnie cała sytuacja jest klarowna.
Twoje intencje i uczciwość są bezdyskusyjne.

czapki z głów

Ostatnia edycja:
siedziba się zmieniła
nowa siedziba jest od konca kwietnia
dlatego tez w starszych moze byc podany ten 1 numer
siedzi nas troche więc dziwi mnie to troche że nie można się dodzwonić .

shocked
nie zamierzam wchodzić w dyskusje z osobami takie jak Ty :)
pozdrawiam .:)

Ostatnią edycję dokonał moderator:
dobrze wiec, jezeli jestes tu by pomoc .. prosze o klarowne napisanie .. gdzie ta siedziba sie znajduje ? jaka ulica .. bo moze tez sie zmienila ..

ja poprostu chce zaplacic te 19.90 ... i odstapic od dalszej umowy .. chce sie dodzwonic ... niechce walk, nie chce sie bawic w jakies niedomowienia

jezeli chcesz pomoc to sa osoby potrzebujace twojej pomocy ...

jestok20 napisał:
shocked
nie zamierzam wchodzić w dyskusje z osobami takie jak Ty :)
pozdrawiam .:)

Biorąc pod uwagę ile Masz w temacie do zaprezentowania, nie dziwi mnie Twoja decyzja.

A pytanie o dowód odbioru przesyłki pozostało bez odpowiedzi.

OPISUJE MOJ PROBLEM :

1.Dostałem paczke .. otworzylem .. poczuwam sie do zaplaty 19.90

chce odstapic od dalszego przesylania mi maszynek .. tj umowy tak ?

chce zadzwonic i zrezygnowac.. niestety nie moge sie dodzwonic( to swoja droga)
chce napisac list na adres polski do warszawy (zamieszczony w fakturze.. aktualny dalej czy nie ?)

czy to zakonczy cala szopke pomiedzy waszą firmą a mną ? jezeli to nie wystarczy prosze napisac co mam zrobic zeby tak sie stalo .. abym mial juz swiety spokoj

siedziba znajduje się w Warszawie
na każdej fakturze czy przypomnieniu znajduje się adres
na dole faktury.
po dodzwonieniu podaje się nr klienta widoczny tez na fakturze po prawej stronie
osoba z infolinii wtedy widzi wszystko i naprawde jest w stanie pomóc .
:)

wystarczy odac nr klienta tak jak juz tu było powiedziane
i osoba z infolini zaznaczy rezygnacje
i nic nie trzeba pisac
zrywa się umowe telefonicznie .

Ostatnią edycję dokonał moderator:
Powrót