S
Skazaniec Krakow
Nowy użytkownik
- Odpowiedzi
- 11
Wychowawca opiniuje do dyrektora o wystawienie do WPZ , a dyrektor do sadu penitencjarnego.
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
D.R napisał:Dla kogo ta AMNESTIA ???
pkozuszek napisał:, ale nie wiem dokladnie o co chodzi
pkozuszek napisał:Mozesz troszke wiecej rozwinac swoja wypowiedz??? Przeciez wiezienia sa przepelnione i chociaz mozna by bylo napisac tam do nich i chociaz przedluzac to wszystko co nie
pkozuszek napisał:chociaz mozna by bylo napisac tam do nich i chociaz przedluzac to wszystko co nie
pkozuszek napisał:poza tym dziewczyna jest w ciazy w 2 miesiacu i co mam ja zostawic teraz sama ???![]()
pkozuszek napisał:poza tym dziewczyna jest w ciazy w 2 miesiacu i co mam ja zostawic teraz sama ???![]()
pkozuszek napisał:Masz racje , jestem tego samego zdania ale jesli jest jakas mozliwosc obrony to dlaczego nie mam z niej skorzystac ???
pkozuszek napisał:Wyrok 2 lata i 3 miesiace , no ja mysle jednak ze warto sprobowac gdzies jeszcze sie odwolac, jesli wy mielibyscie do odsiedzenia i dziewczyne w ciazy zostawilibyscio to tak sobie ???