iskierka nadziei

• Autor wątku Autor wątku magdalen232
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Ja też bardzo Cię proszę zebyś była tu z nami i pisała co u Ciebie i maleństwa:serce:

Magda to bardzo ciezka sprawa bedzie napewno ale tez sprawa ,ktora doda Ci sily i choc troche uwolni od cierpienia .Zamieni w determinacje aby dojsc prawdy.Najgorszy moment napewno przed Toba ,bo narazie malo dociera choc juz tak bardzo boli,a trzeba jeszcze isc na ostatnie porzegnanie.:(Lzy same cisna sie do oczu choc sie nie znalismy ale przez ten czas stalismy sie sobie blizsze wszystkie na tym forum.Czy dzieje sie krzywda nam czy naszym najblizszym wszystkie to przezywamy i sie wspieramy.Jesli komus sie udaje zrobic jakis krok do przodu razem z nimi sie cieszymy.Twoja sytuacja jest tutaj ewenementem,ktory wielu osoba pomoze.:serce:A Ciebie cale grono ludzi znanych tylko z literek bedzie wspieralo.Buziaki:)

Magda ja jestem z Tobą i nie tylko ja bo równiez dziewczyny z forum bardzo mnie poruszyła ta tragedia i mam nadzieje że dowiesz się jak najwięcej i dojdziesz prawdy choć to będzie trudne trzymaj się Masz dla kogo żyć wiem że to tak łatwo powiedzieć ale jestem z Tobą całym serduszkiem :serce:

Magdalen232 jestes dzielna i dasz rade walcz i nie poddawaj sie kiedy beda cie zbywac,wrzuca drzwiami wejdz oknem by dojsc prawdy,napewno nie bedzie łatwo.Moze mial jakies problemy ale nawet gdbys chciala nie bylas mu wstanie pomoc bo nie mialas mozliwosci a kiedy juz bedziesz wiedziala co tak naprawde sie stalo tez bedzie ci lzej.Bo w takiej sytuacji jedyna rzecza kotra mozesz dla niego zrobic to wlasnie dojsc prawdy.Wierze ze ci sie uda!!!! pamietaj ze wszystkie myslami jestesmy z toba i maluszkiem:serce:

Madziu współczuję Tobie z całego serduszka, nie możesz się teraz poddać przecież masz dla kogo żyć. Musisz być silna i dzielna. Wszystkie jesteśmy z Tobą i trzymamy kciuki za Ciebie.
Żebyś szybko doszła prawdy. Trzymaj się cieplutko i odwiedzaj nas często. Pozdrawiam

Jowita przekazala mi ta staszna wiadomosc niewiem co mam napisac, Bardzo Ci Wspolczuje ,Nasze problemy w tym momencie sa niczym w porownaniu do twojego musisz byc silna i dazyc do prawdy,moze ona choc troszke ukoi twoj bol.musisz byc dzielna dla swojego malenstwa. :serce:

magdalen232 bardzo mi przykro, wiem jak to jest stracic osobe wazna dla serca ! ale nie mozesz sie poddac, masz malenstwo ktore ciebie potrzebuje... i kiedys podziekuje ci za to ze z nim jestes ! trzymaj sie cieplo :*:*:roza:

nie wiem co powiedzic Bardzo Ci współczuje. Czytam i płacze bo łzy same płyną

......Wyrazy wspólczucia Madzia trzymaj się bo masz dla kogo ....

BARDZO WPÓŁCZUJĘ:( Trzymaj się Madzia

Dziekuje dziewczyny ze jestescie ze mna bradzo potzrymujecie mnie na duchu nie wiem czy dala bym rade przejsc przez to wszystko bez Was. Wiecei co wam powiem dzis zadzwonil do mnie dyrektor AŚ i oznajmil ze sami beda Go chowac bo ja nie wyrazilam sie jasno ze Go zabiore a mowilam im to chyba ze trzy razy.

a nie możesz tego jeszcze zmienić chyba bylo by lepiej jak by go rodzina pochowała a nie państwo zawsze mi się to zle kojarzyło

nie no oczywiscie sie wyklucilam o to ze to ja Go zabiore i pochowam nie wyobrazam sobie zeby mogło byc inaczej tylko spojz jaka jest ich bezczelnosc

niestety wszystko co się sie z państwem wiąże jest bezczelne i nie pojęte dla normalnego obywatela zawsze na wszystko utrudniali więc nie daj im wyrwać sobie to co należy do obowiązku twojego i jego rodziny. Nasze państwo jest budowane na chorych zasadach

magdalen232 napisał:
Wiecei co wam powiem dzis zadzwonil do mnie dyrektor AŚ i oznajmil ze sami beda Go chowac bo ja nie wyrazilam sie jasno ze Go zabiore a mowilam im to chyba ze trzy razy.

Po protu brak mi słów :mad::mad::mad:

Trzymaj się Madziu :!:

Powrót