T
The_Golden_Boy
Nowy użytkownik
- Odpowiedzi
- 29
Jak mnie zatrzymano to mialem przy sobie dokument. Wiec został mi jeszcze jeden rok i 4 miesiace ... A mam sobie brata blizniaka hehe 
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
to zgódź się na to samoukaranie. Zawsze trudniej będzie wytłumaczyć rodzinie, dlaczego nie chcesz, aby Twoi bliscy byli na rozprawie. Acha, i przesłuchującego nie będzie za bardzo interesowało, z kim piłaś, ale może się o to spytać.Izulkaaaa69 napisał:pewne sprawy ujżały światło dzienne
ania13081976 napisał:czym się różni zabranie prawa jazdy na rok a na 12 miesięcy
ISZWSZ napisał:Na 12 miesięcy to płacisz tylko mandat a na 1 rok to zdajesz od nowa .Takie to prawo chore.
bosiek2 napisał:po 1,5 roku mozesz sie starac o ulaskawienie
The_Golden_Boy napisał:Mam jeszcze pytanie. Jesli minie mi zakaz prowadzenia pojazdow (2 lata) w przyszlym roku w pazdzierniku, to czy jesli zdam ponownie egzamin to dostane to prawo jazdy, ktore lezy w moim starostwie powiatowym (ktore zostało mi odebrane), czy wyrobia mi nowe ?
Zorro195 napisał:od jakiej daty liczy sie te dwa lata ?
1. Od decyzji prokuratora ?
2. Od uprawomocnienia wyroku sadu ?
muflondebil napisał:-grzywna 2000zl
(...)
-zakaz prowadzenia pojazdów na 2 lata
-podanie do publicznej informacji
(...)
czy moge sie odwolywac???
jaka jest maksymalna kara???