G
GhostS
Pewien w 100% nie jestem, aczkolwiek ostatnie kilka sekund się zgadza. Dziwne jednak, że niema tam nic wspomniane o wycofywaniu zgłoszeń.
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Plat napisał:Ciekawe czy te działania dadzą "naszym" do myślenia. Ten papier to będzie początek końca internetu![]()
mel456 napisał:dokładnie ale coś mi się wydaje że tak łatwo im to nie przejdzie ludzie są cierpliwi ale w końcu wyjdą na ulice...
GhostS napisał:Na 24.01 zaplanowano pierwsze protesty w Warszawie. Jak widać nie trzeba było długo czekać
A wracając do sprawy PB:
To po braku jakiejkolwiek wiadomości od kubisq mam wnioskować, iż jego wiadomość jest nieprawdziwa? Co o tym myślicie?
Rubisz napisał:Nadal jednak pozostaje problem, że naruszanie praw autorskich na wielką skalę dochodzi na chomiku i tym podobnych. Zachęcam by się do tego nie dołączać, a jeśli już chcemy coś udostępnić to wyłącznie znajomym na hasło.