S
Semmao
Przyjaciel forum
- Odpowiedzi
- 5 685
Przepraszam za pytanie, ale rozpocząłem lekturę od tej strony - czy skręt w lewo był na skrzyżowaniu czy na zjazd do posesji/dojazd do posesji?
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Już pisałeś w tym temacie i to na samym początku.ale rozpocząłem lekturę od tej strony
destructor napisał:http://forumprawne.org/prawo-wykroc...yzowaniu-przy-skrecie-w-lewo.html#post1928168
Już pisałeś w tym temacie i to na samym początku.
Noi co - i już wyrok?
Taka działają sady... 90% sie nie odwołuje i po sprawieBLACKMAN_82 napisał:Dziwne to trochę.. Myślałem, ze trochę inaczej to wygląda...
henq napisał:Pisałem w takich sprawach sprawcą zawsze jest ten co skręcał.
Skoro tak uwarzasz to podaj mi jakas sprawę tego typu zakończoną winą wyprzedzającego? Ja znalazłem multum takich spraw na internecie zawsze piszą skręcający że to ich sad uznał za winnych, dziwne prawda przypadek?Dsad2 napisał:A 21 grudnia bedzie koniec swiata.
Wyrok nakazowy uwzględnia tylko zdanie policji i nic wiecej. Każdy to powinien wiedzieć nie zgadzając sie na mandat.
Teraz czas na ruch kolegi. Po o sie nie zgodził aby walczyć o swoje racje.
No i gdzie orzeczenie sądu że to wina wyprzedzającego? Pisałem podaj chociaż jedną sprawę tak zawyrokowaną?destructor napisał:Chłopie o czym ty piszesz. Spokojnie skręcasz, nic nie jedzie a tu jakiś mistrz kierownicy wyskakuje znikąd i w ciebie wali i niby twoja wina? To kiedy możesz skręcić? Szlaban za sobą masz postawić?