K
Kell7
Nowy użytkownik
- Odpowiedzi
- 23
Ja już nie jestem w stanie się niczego uczyć...
Jak chciałbym, żeby było już po wszystkim
Jak chciałbym, żeby było już po wszystkim
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
kryspin2 napisał:Ale popatrz ile osób wciąż jest w grze![]()
A poza tym Krajowa Szkoła to świetny wybór. W rok nauczyłem się więcej niż na całych studiach łącznie. Chociaż bardzo dużo pracuję na praktykach, to nie zamieniłbym tej drogi na żadną inną. Każdemu polecam i życzę powodzenia.
agnieszkafk napisał:Mogę napisać do Ciebie w wiadomości na priv , mam kilka pytań![]()
HouseMD napisał:Mała rada przed egzaminem - przy pierwszej lekturze kazusu starajcie się skonfrontować każde zdanie z treścią kodeksu. W tych kazusach nie ma zdań przypadkowych. Jeżeli podane są daty, to znaczy że mają one znaczenie. Trzeba o tym pamiętać i każdą informację odnosić do przepisu.
HouseMD napisał:https://legislacja.rcl.gov.pl/docs//517/12304758/12467466/12467470/dokument320222.pdf
Dobra wiadomość dla startujących w tym roku w konkursie. Zaczynacie od stawki 3500 plus dodatek. "Starzy" aplikanci, w nagrodę za roczne szkolenie, mają 3800 bez dodatku a w gratisie podwyżkę cen za Dom Aplikanta. Super
Martin0235 napisał:Kolejny argument za tym żeby po roku pożegnać szkole i iść jednak na referendarza, Kssip pod względem finansowym staje sie gorszy od asystenta. Powodzenia jutro dla wszystkich zdających!
panipedagog napisał:Brutto.
Ogólną już nie uprawnia do ubiegania się o stanowisko refa
panipedagog napisał:A ustawa? Art 149 u.s.p. u nas niedawno był konkurs i w ogłoszeniu nie bylo nic o aplikacji ogólnej