A
Anna9000
Użytkownik
- Odpowiedzi
- 101
też myślę że dziś już raczej nie ma szans, będą w poniedziałek. co nie znaczy że nie odświeżam nadal strony 
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Racja, ale to może oznaczać również tyle, że wyników nie będzie nawet w poniedziałek, co sugerowałaby wzmianka o "terminie instrukcyjnym"DonAlex napisał:Po telefonie dzisiaj już chyba raczej nie mieliby wątpliwości na kiedy sprawdzą, ale uważam że jeśli są w stanie sprawdzić na poniedziałek to na dzisiaj również, jutro jest święto, a niedziela to niedziela.
jwesolek napisał:Racja, ale to może oznaczać też tyle, że wyników nie będzie nawet w poniedziałek
beauti_decayed napisał:Komisja musi się zebrać, żeby podpisać protokół. Nie chodzi tylko o sprawdzenie samo w sobie.
Neverending story......Daniel.. napisał:Tylko jak się wczytać w treść rozporządzenia w sprawie szczegółowych warunków i trybu przeprowadzania naboru dla kandydatów na aplikację sędziowską i aplikację prokuratorską oraz trybu powoływania i działania zespołu konkursowego i komisji konkursowej, to protokół z 2 etapu, a lista kwalifikacyjna to dwie różne rzeczy.
Obawiam się, że nawet jak podpiszą protokół z 2 etapu, to zsumowanie wyników z protokołów z 1 i 2 etapu i utworzenie listy kwalifikacyjnej przy 585 osobach trochę może zająć czasu.
Dlatego mam nadzieje, że któryś z członków komisji zrobił to już lub zrobi przez ten weekend i tylko w poniedziałek komisja oficjalnie podpisze protokół i listę kwalifikacyjną
Oby tylko nie później...burgundczyk napisał:A więc 8 stycznia![]()
Tentigo napisał:Sprawa z wynikami jest żenująca. Przecież Ci ludzie z KSSIP zdają sobie sprawę, że nie ma takich chojraków, co by nie zdawali po studiach na jakąś korporacyjną. Nie wiem jak reszta, ale radcowska zaczęła się w Krakowie w zeszłą środę, w Warszawie zaczyna się w tę środę. I za styczeń musimy zapłacić. Czy pójdziemy na jakiekolwiek zajęcia czy nie. Obliczyłem, to bieda stypendium to jest pensja mojej pomocy domowej za dwa tygodnie. Mwahaha. Kasta. Elita... przestrzelili w tym roku
Cmada napisał:Żenujące to jest zachowanie niektórych tutaj. Niby dorośli ludzie, niby studia pokończone, a zachowujecie się jak dzieci.
Było przed egzaminem rozporządzenie, było wiadome, że na sprawdzenie prac komisja ma 30 dni, były znane terminy poszczególnych etapów, więc nie rozumiem Waszego oburzenia na to, że komisja jeszcze nie opublikowała wyników, skoro jeszcze nie minął termin. Telefony do KSSiP powinny zacząć się najwcześniej 9 stycznia, a tak pokazujecie tylko swoją niedojrzałość.
Jak Wy chcecie wytrzymać 3 lata aplikacji z cyklicznymi sprawdzianami (od ocen nie ma odwołania) i późniejszy egzamin, nie mówiąc już o pracy w zawodzie, skoro stresujecie się już teraz.