Konkurs - aplikacja KSSiP 2017 cz. III

• Autor wątku Autor wątku Cmada
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Status
Ten wątek został zamknięty.
miloszSKO napisał:
Mnie o 140 miejsc w dół:mad:

Ciekawe, co jest wpisane prawidłowo suma czy punkty z kazusów. Nie zdziwi mnie tez jak nic nie jest prawidlowe

Punkty z kazusów wydają mi się spoko, bo tak mniej więcej liczyłam.

miloszSKO napisał:
Mnie o 140 miejsc w dół:mad:

Ciekawe, co jest wpisane prawidłowo suma czy punkty z kazusów. Nie zdziwi mnie tez jak nic nie jest prawidlowe

Mnie o ponad 400 w dół wywaliło

mariopl napisał:
Witam,

Jak to możliwe, że mając 136 z I etapu i 29,5 z kazusów się nie dostałem? Policzono mi, że mam 145,5 punktu.

Jest ktoś komu również się nie zgadza suma punktów z obu etapów?
O co tu biega?

haha :D no z moich znajomych na 5 osób dwie mają źle punkty policzone i obie są poniżej 280 miejsca, a normalnie powinny się dostać. Pytanie tylko gdzie oni się walnęli, czy w sumowaniu, rozkodowywaniu prac?

A wiadomo jak wygląda wybór konkretnej aplikacji? Czy najpierw pytają tych z wyższych miejsc a reszcie zostają te gdzie są wolne miejsca?

neon777 napisał:
haha :D no z moich znajomych na 5 osób dwie mają źle punkty policzone i obie są poniżej 280 miejsca, a normalnie powinny się dostać. Pytanie tylko gdzie oni się walnęli, czy w sumowaniu, rozkodowywaniu prac?

Neon nie wiem czy mój trop jest prawidłowy, ale mój imiennik z nazwiskiem ma z testu 118 pkt, czyli jak ja. Może pomylili imiona przy nazwiskach.

Teraz wynika, że wyników nie ma nadal. Czyli nic nie wiadomo. Współczuje osobą co się dziś dostały, a jutro nie.

Denat napisał:
A wiadomo jak wygląda wybór konkretnej aplikacji? Czy najpierw pytają tych z wyższych miejsc a reszcie zostają te gdzie są wolne miejsca?

Tak, Ci z wyższych miejsc mają prawo pierwszeństwa, aż do wyczerpania limitów.

Pokoi jest 150. Jakieś około 30-40 osób jest z Krakowa, także nie korzystają. U nas było 218 osób a Dom Aplikanta ostatnia osoba miała będąc na pozycji 190. 25 osób było na liście rezerwowej. Ale to było rok temu. Teraz podnieśli cenę do 400 zł za zjazd (80 zł/doba). Jest to dużo. Sporo osób u nas będzie rezygnować i wynajmować coś na mieście w kilka osób, bo ceny już nie są mocno konkurencyjne. U was też może być taka sytuacja.

Dzięki za wyczerpującą odpowiedź :).

Ostatnia edycja:
ja mam nadzieje, że tym, którym się zgadza to faktycznie się zgadza :D chociaż świętować nie zaszkodzi, najwyżej drugą butelkę kupię, żeby zapić smutek :)

Holmes10 napisał:

..Daniel.. napisał:
A możesz sprawdzić swojego imiennika z nazwiskiem, czy on z testu ma tyle punktów co ty.

Nie rozumiem do końca, co masz na myśli. Na liście opublikowanej mam 29,5 z kazusow i łączną liczbe pkt 145,5, co wskazywaloby na to, ze z I etapu powinienem mieć 116. A mialem 136.

Ostatnia edycja:
coleilee napisał:
Koleś o takim samym nazwisku ma z testu niby 128 punktów, czyli tyle co ja. Mi wyliczyli 115.

Osoby, które mają złe wyniki, nie sprawdzą swoich imienników z nazwiskiem, czy mają z testu tyle punktów, co wy.

Może pozamieniali imiona przy nazwiskach.

Też mam zły wynik, powinnam być na szczycie listy a jestem pod progiem. Jutro niestety będzie nowa lista, błąd na błędzie!

Czyli mówicie, że nie powinnam się cieszyć? :/ Mam 170 miejsce...

pytanie tylko czy oni to sprostują, czy będzie trzeba indywidualnie się odwoływać od tej listy ;/?

KSSiP już nawet nie udaję, że jest poważną szkołą xD

Ale będzie afera!!!!! Nie wybacze im tego. 13 PKT mniej niż powinnam mieć.

Status
Ten wątek został zamknięty.
Powrót