C
cosmopolitan99
Użytkownik
- Odpowiedzi
- 65
Proszę wszystkich, który mają złe wyniki, aby jutro dzwonili do szkoły rano. Zrobimy im giga presję.
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Bayerlein napisał:Dobrze zrozumiałem w emocjach, że punkty z kazusów macie ok tylko obniżyli Wam wyniki z testów?
cosmopolitan99 napisał:Proszę wszystkich, który mają złe wyniki, aby jutro dzwonili do szkoły rano. Zrobimy im giga presję.
giant_duck napisał:A czy ktoś ma może zastrzeżenia do ilości punktów z kazusów?
Ja po przeczytaniu klucza liczyłam na 5-10 pkt więcej, a wydaję mi się, że oceniałam się dość surowo.
giant_duck napisał:A czy ktoś ma może zastrzeżenia do ilości punktów z kazusów?
Ja po przeczytaniu klucza liczyłam na 5-10 pkt więcej, a wydaję mi się, że oceniałam się dość surowo.
PannaAnna1993 napisał:ŻENADA i kabinowanie przy wynikach! Jak dla mnie zwykla próba oszustwa KSSiPu!!
mariopl napisał:Spokojnie, raczej złych intencji nikt nie miał. Możliwe też, że nastąpił błąd przy dekodowaniu prac, który pociągnął za sobą kolejne.
PannaAnna1993 napisał:Miesiąc czekania na wyniki i źle rozakodowane prace? Żart! Poziom szkoły powala na kolana!
narnijczyk93 napisał:Ten komunikat co do składania wniosków o przyjęcie też wydaje się nieprecyzyjny - dlaczego dwa razy składać zaświadczenie lekarskie/psychologiczne? :O