Konkurs - aplikacja KSSiP 2017 cz. III

• Autor wątku Autor wątku Cmada
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Status
Ten wątek został zamknięty.
Może powiedzą że od wyników nie można się odwoływać :D

Bez przesady z tymi odwołaniami, jutro zostaną zasypani telefonami, ogarną ze schrzanili robotę i wypuszcza nową liste

jak oni z taką starannością sprawdzali prace z II etapu, jak liczą punkty to można powiedzieć, że niezłą loteria była :D

neon777 napisał:
pytanie tylko czy oni to sprostują, czy będzie trzeba indywidualnie się odwoływać od tej listy ;/?

Pewnie, że sprostują. A jak mają rozpocząć aplikacje w marcu. Jeśli nie sprostują, to wiele osób odwoła się i się dostanie na aplikacje.

Nawet nie ma gdzie zadzwonić żeby ich o tym łaskawie poinformować, bo dali wyniki na koniec dnia...

Jestem ciekawa czy będzie nowa lista. :/ Nigdy chyba nie było takiej sytuacji. :/

A istnieje jakaś możliwość odwołania się? Bo wydaje mi się, że w zeszłym roku to było rozkminiane i wyszło, że nie ma takiej opcji...

najgorsze, że dzisiaj sporo osób się dostało, a jutro już się nie dostanie ;/

U mnie też mniej o 13 punktów i zamiast pierwszej 70 tki poza 280 miejscem. Pytanie czy jechać do siedziby KSSiPu czy dzwonić?

Tak, czysta loteria. U mnie suma wychodzi niby dobrze, ale PROSZĘ WSZYSTKICH, którym nie wyliczyli dobrze - dzwońcie od 8:00, niech zrobią poprawną listę.

Dobrze zrozumiałem w emocjach, że punkty z kazusów macie ok tylko obniżyli Wam wyniki z testów?

Bayerlein napisał:
Dobrze zrozumiałem w emocjach, że punkty z kazusów macie ok tylko obniżyli Wam wyniki z testów?

Z mojej subiektywnej opinii na to wygląda.

Z wypowiedzi, które czytam wnioskuję, że bardzo wielu osobom nie zgadza się wynik. Ludzie przygotowują się miesiącami, potem nerwowo oczekują wyniku, by na końcu okazało się, że lista kwalifikacyjna zostaje sporządzona na kolanie. Ciekaw jestem, czy ktoś się w ogóle pochyli nad zmianą kształtu tej listy.

Tak, źle dodali wyniki z testu. Porażka!!!! Dzisiaj my przeżywamy, a jutro osoby które się dziś dostały będą załamane. To jest skandal...

Bayerlein napisał:

U mnie tak. Z kazusów mam taki, jakiego się spodziewałem. Z testu skroili mnie na 20 punktów

cosmopolitan99 napisał:
Tak, źle dodali wyniki z testu. Porażka!!!! Dzisiaj my przeżywamy, a jutro osoby które się dziś dostały będą załamane. To jest skandal...

Skandal i przede wszystkim wstyd dla szkoły.

cosmopolitan99 napisał:

Nie chce mi się wierzyć by pomylili się w liczeniu i to w tak dużej liuczbie przypadków. Szybciej źle rozkodowano prace i jeden błąd pociągnął za sobą kolejne. W takim przypadku nawet osoby którym rachunkowo wynik się zgadza nie moga być pewne bo mogło być tak, że poprawnie zsumowano wyniki, tyle że wynik z kazusów mógł być innej osoby.

Oby się to szybko wyjaśniło. Kiepska organizacja;/

Fakt, żenada. O tyle "dobrze", że kazusów nie oceniali na chybił trafił.

cosmopolitan99 napisał:
Dokladnie. Bardzo wspolczuje tym wszystkim (kto wie czy nie kilkudziesieciu osobom), ktore dzis sa, a jutro ich nie bedzie. Jak komus sie zgadza wynik i nie czyta tego forum to nawet nie wie o tej niespodziance kssipu. Moj brat niby w pierwszej 50 ale i tak strach czy to nie blad przy rozkodowywaniu.

Status
Ten wątek został zamknięty.
Powrót