B
Bayerlein
Użytkownik
- Odpowiedzi
- 98
Zaraz się okaże, że dla niektórych wynik "przeciętny" to 35-40 punktów
.
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Bayerlein napisał:Zaraz się okaże, że dla niektórych wynik "przeciętny" to 35-40 punktów.
beauti_decayed napisał:A dla Ciebie jaki to przeciętny wynik?
beauti_decayed napisał:Jestem ciekawa czy znajdą się tacy, co zdobędą ponad 50.![]()
Grzegorz002 napisał:Dla takiej osoby proponuję społeczną zrzutkę na nagrodę. Co proponujecie? Sygnet z podobizną M. Gersdorf, książkę z autografem sędziego Żurka?
Każdy, kto przejdzie daje 2 % kwoty pierwszego stypendium, a reszta nieszczęśników 2 % zasiłku dla bezrobotnych![]()
beauti_decayed napisał:To miało być śmieszne, czy coś?
Grzegorz002 napisał:Caryca Katarzyna: czekam już tylko na "wyrok" bo z testu miałam 123 pkt, a kazusy poszły mi zdecydowanie niekorzystnie, szczerze przyznam, że do tej pory się nie stresowałam,
Co rozumiesz przez zdecydowanie niekorzystnie? Wszystkie rozwiązania chybione, odpowiedź tylko na 2 i trzeci nietknięty, czy jakieś koszmarne błędy?
Grzegorz002 napisał:Stawiam tezę, że kazus z karnego był najtrudniejszy w historii tych egzaminów.
Grzegorz002 napisał:Stawiam tezę, że kazus z karnego był najtrudniejszy w historii tych egzaminów.
vasgehtab napisał:Cześć,
otworzyłem dzisiaj klucz rozwiązań.
Po krótkim jego przejrzeniu doszedłem do kilku wniosków:
- po pierwsze, że patrząc na to co napisałem na egzaminie przyznałbym sobie maksymalnie 4 punkty z karnegoi 5 z publicznego :x <wstyd>,
- po drugie, że biorąc pod uwagę treść moich rozwiązań, prawdopodobnie nie nadaję się na prawnika w ogóle, nie wspominając już o profesjach, na które kandydujemy- jeżeli członek komisji spojrzy na moje rozwiązania przychylnym okiem będzie mi naprawdę bardzo miło,
- po trzecie, że żałuję, że nie poszedłem na aplikację korporacyjną, ponieważ jutro prawdopodobnie obudzę się z przysłowiową ręką w nocniku,
- po czwarte, że chcę się zapaść pod ziemię, bo naprawdę bardzo wstydzę się tego co napisałem na tym egzaminie,
- po piąte, że współczuję współkonkurentom oczekującym na wyniki,
- po szóste, że trzeba zastanowić się jaką drogę obrać w razie niekorzystnego wyniku < czy pozostać w fachu: jakaś korporacja? małe przedsiębiorstwo? administracja publiczna?><czy zmienić zawód: :?: - konsekwencja drugiego wniosku>.
Pozdrawiam wszystkich serdecznie
V