B
beauti_decayed
Użytkownik
- Odpowiedzi
- 176
Ja myślę, że dostali wyniki ze wszystkimi podpisami, ale teraz siedzi jakiś pan i liczy wszystko i robi na podstawie wyników listę. Ale to takie moje ciche wyobrażenie. 
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
..Daniel.. napisał:A dla mnie sprawa wygląda prozaicznie. Przewodniczący, ze względu osobistych pewnie nie dojechał i dla tego nie ma kto podpisać komunikatu i listy kwalifikacyjnej, bowiem szkoła tylko to zamieszcza.
Anna9000 napisał:A ja też myślę że może trwać właśnie jakiś zliczanie albo tworzenie pliku z listą kwalifikacyjną
..Daniel.. napisał:Wątpię, że cała komisja teraz siedzi i liczy. Ja dla mnie pewnie dwa lub trzej członkowie komisji mieli przygotować listy kwalifikacyjne oddzielnie przez weekend i jak ich wyniki były zgodne, to policzyli dobrze, a co najwyżej wyjaśniali różnice.
To prawda. Ministerstwo w tej kwestii w ostatnich dwóch latach działa jak ślepy we mgle.DonAlex napisał:Wystarczyło w tym roku nie zmieniać zasad i w drugim etapie byłyby 362 osoby i takich problemów zapewne by nie było.
Mad Max7 napisał:Wygląda na to, że stworzenie listy kwalifikacyjnej ich przerosło. Dla przyszłych roczników byłoby korzystnie żeby do drugiego etapu kwalifikować max 350 osób. Wtedy wyniki byłyby w dwa tygodnie i nikt nie miałby pretensji.
Martin0235 napisał:@Tink00 ostatni rocznik ogólnej swoje zapłacił za to ze kazusy nic nie znaczyły dostając w prezencie trudniejsze sprawdziany niz poprzednie roczniki. Dlatego wniosek o rzekomo słabym roczniku jest całkowicie bezpodstawny.
Tink00 napisał:Nie świrujcie. Ważniejsze jest przecież żeby dostały się naprawdę najlepsze osoby. W zeszłym roku dostali się ci, którzy potrafią zakuwać i ostatni rocznik ogólnej nie był tym najlepszym, łagodnie mówiąc.
DonAlex napisał:Dokładnie, również uważam, że takie podejście jest nieprofesjonalne i nie pasuje do tak mocno kreowanej na prestiżową szkolę.
@Tink00 Tak obiektywnie, wierzysz w to co piszesz ? Wyobraź sobie np. taką sytuację, że ktoś dostanie 2 upierdliwych sprawdzających, a ktoś 2 wyrozumiałych, czy to jest sprawiedliwość ? Dopóki nie ma jasnych kryteriów za co są przyzwane punkty, a za co nie do tego czasu nie będzie uczciwości. Dlatego w tym egzaminie jest oprócz wiedzy bardzo ważne szczęście.