Konkurs - aplikacja KSSiP 2017 cz. III

• Autor wątku Autor wątku Cmada
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Status
Ten wątek został zamknięty.
również gratuluję Wszystkim, którzy się dostali i do zobaczenia :D

A ja mam pytanie z listy wynika, że z kazusów mam 34 pkt z testu miałem 118 pkt, więc wynik mam 152 pkt, a na liście mam 150 pkt. Z czego może wynikać pomyłka?
Ale trudno.

Tez się dostałam. Co oznacza ze na kazusach da się dużo nadrobić :)

Jednak okolice 155. Po sobie mogę powiedzieć, że kazusy oceniali korzystnie.
A tyle było jojczenia jak to źle poszły. Prawie jak w szkole ;).

125 punktów z testu, 29,5 pkt z kazusów, a zsumowali mi to na 148,5...

Policzyli komuś źle punkty, jak mi? Miałam 128 z pierwszego etapu i 39,5 z drugiego a wg komisji mam 154,5 pkt

128 punktów z testu + 33,5 z kazusów = 154,5

matematyka wg. kssip

To może radość jest przedwczesna bo źle rozkodowano prace?:confused:

ja mam dobrze zliczone, ale moja koleżanka ma 10 pkt mniej i się nie dostała, a powinna się dostać :D haha

Ciekawe czy błąd tkwi w zsumowaniu wyników u niektórych osób czy też w błędnym przyporządkowaniu wyników z kazusów na etapie tworzenia listy

albo prace zostały źle rozkodowane (pytanie, na którym etapie) :D albo maszyna sumująca coś spierdzieliła lub też błędne dane do arkusza wprowadzili, tak to jest jak się w nocy liczy punkty ;/

Błądy według mnie wynikaja z pospiechu, trzeba czekać na poprawiona liste

coleilee napisał:
Policzyli komuś źle punkty, jak mi? Miałam 128 z pierwszego etapu i 39,5 z drugiego a wg komisji mam 154,5 pkt

musisz to wyjaśnić, bo powinnaś mieć dom aplikanta, a tak to mieć nie będziesz

Mi zabrali 13 punktów przez to poleciałam 200 miejsc w dół. Niby się załapałam do KSSiP, ale bez fucken przesady.

Wygląda na to, że na ostateczne wyniki będzie trzeba jeszcze parę dni poczekać. Nie chce mi się wierzyć, że błąd jest w liczeniu punktów bo przecież nikt tego w słupku nie robił tylko w arkuszu.

ktoś pamięta jaki był u nas próg na teście, bo zapomniałem już :D 114 ?

Status
Ten wątek został zamknięty.
Powrót