Konkurs - aplikacja KSSiP 2017 cz. III

• Autor wątku Autor wątku Cmada
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Status
Ten wątek został zamknięty.
Myślicie że sami z siebie poprawią listę czy trzeba dzwonić?

Neon masz mozliwosc wyboru, może jednak sędziowska?😂

Jaki jest ten teoretyczny próg na Dom Aplikanta, 160, 180 miejsce?

150 miejsc przy czym trzeba odliczyć osoby, które są wysoko na liście i są jednocześnie z Krakowa.

Martin0235 napisał:
Neon masz mozliwosc wyboru, może jednak sędziowska?😂

nie, ja zdecydowanie prokuratorska :D wstępie tylko nadmienię, że wspólnie z koleżanką, jak już jej poprawią punkty i się dostanie to będziemy szukać 2 współlokatorów do mieszkania 4 pokojowego w Krakowie na czas zjazdów :P od niedzieli do soboty (250-300 zł) 700m od KSSiP :D pzdr

Nie wiem jak wy ale ja ide pic, jak sie jutro okaze, ze wynik z kazusu to nie moj wynik to zalamka

Witam,

Jak to możliwe, że mając 136 z I etapu i 29,5 z kazusów się nie dostałem? Policzono mi, że mam 145,5 punktu.

Jest ktoś komu również się nie zgadza suma punktów z obu etapów?

Dzwońcie, nie można rezygnować.
Ja jestem w klubie 152,5 , więc pewnie już się nie zmieni, nawet po korekcie, ale najbardziej współczuję osobie z 281. Na tyle na ile to możliwe - solidarność i do zobaczenia za rok znów na egzaminie.

HouseMD napisał:
150 miejsc przy czym trzeba odliczyć osoby, które są wysoko na liście i są jednocześnie z Krakowa.

Ok, dzięki wielkie.

Swoją drogą nie zazdroszczę osobom z okolic 280-tego miejsca, biorąc po uwagę, że ci pod nimi powinni być dużo wyżej.

Jutro od rana dzwonię bo ich błąd zrzucił mnie o 200 miejsc w dół. Masakra.

Sprawdźcie swoich imienników z nazwiskiem.
Mój imiennik z nazwiskiem ma z kazusów 37 puntów i z testu 118 pkt. Z testu ja też miałem 118 pkt, a nie 116 pkt. Może przy nazwiskach przekręcili imiona?

A jak to dalej wygląda? Czy jeśli ktoś zrezygnuje to "dobierają" spoza listy, tj. 281, 282 itp... ?

coleilee napisał:
Jutro od rana dzwonię bo ich błąd zrzucił mnie o 200 miejsc w dół. Masakra.

Mnie o 140 miejsc w dół:mad:

Ciekawe, co jest wpisane prawidłowo suma czy punkty z kazusów. Nie zdziwi mnie tez jak nic nie jest prawidlowe

Bayerlein napisał:
Jaki jest ten teoretyczny próg na Dom Aplikanta, 160, 180 miejsce?

Pokoi jest 150. Jakieś około 30-40 osób jest z Krakowa, także nie korzystają. U nas było 218 osób a Dom Aplikanta ostatnia osoba miała będąc na pozycji 190. 25 osób było na liście rezerwowej. Ale to było rok temu. Teraz podnieśli cenę do 400 zł za zjazd (80 zł/doba). Jest to dużo. Sporo osób u nas będzie rezygnować i wynajmować coś na mieście w kilka osób, bo ceny już nie są mocno konkurencyjne. U was też może być taka sytuacja.

Myślicie, że która osoba z listy będzie miała jeszcze wybór pomiędzy aplikacjami?

mmatcz napisał:
A jak to dalej wygląda? Czy jeśli ktoś zrezygnuje to "dobierają" spoza listy, tj. 281, 282 itp... ?

tak, dobierają, aż do wyczerpania miejsc, zawsze rezygnowało 2-3 osoby

Widać ze działali chaotycznie, pospiesznie byle wyrobić sie z terminem. Teraz będą dramaty bo osoby które na ten moment są zakwalifikowane jutro mogą być pod kreską ;/

Status
Ten wątek został zamknięty.
Powrót