Konkurs - aplikacja KSSiP 2017 cz. III

• Autor wątku Autor wątku Cmada
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Status
Ten wątek został zamknięty.
..Daniel.. napisał:
Zgadza się. Niestety chyba nie jesteś 118 na liście tylko 566. Z testu masz 120 pkt z kazusów 17 i twój wynik to 137 pkt.

Teoria nazwiskami się potwierdza. Teraz trzeba tylko swojego nazwiskowego odpowiednika znaleźć i sprawdzić, czy z testu ma nasz wynik. I ma się swoje miejsce.

Zobaczymy jutro. Nie ma co spekulować, bo to i tak nic nie zmieni. Jednak mimo wszystko nie sądzę, żeby mój wynik z kazusów był tak słaby.

PannaAnna1993 napisał:
Chcesz powiedzieć ze wszystkich przyjęli? 😂😂😂😂😂

Ja nic nie mówię, po prostu czytam i wysuwam wnioski, moze się myle, ale poczytaj uważnie. Jak Ty to rozumiesz??

Ach, i jeszcze jedno - znajoma, która nie miała odpowiednika z nazwiskiem też ma błąd - ale na jej korzyść. Także chyba problem jest głębszy niż podmiana imion i nazwisk.

Mógłby ktoś wstawić link z komunikatem o składaniu deklaracji?

Dzięki! Już ledwo na oczy widzę... Chyba przez te emocje.

pannatemida napisał:
Ach, i jeszcze jedno - znajoma, która nie miała odpowiednika z nazwiskiem też ma błąd - ale na jej korzyść. Także chyba problem jest głębszy niż podmiana imion i nazwisk.
Ale na pewno ma ten błąd i na pewno nie ma odpowiednika z nazwiskiem? Bo to byłby pierwszy przypadek wyłamania się z zasady.

u mojej koleżanki to samo, nie ma odpowiednika z nazwiskiem, dwa razy przeglądała listę, ja tak samo... :/ a punkty z testu ma na bank źle doliczone

coffee58 napisał:
Mógłby ktoś wstawić link z komunikatem o składaniu deklaracji?

Skoro sporo osób podkreśla, że ich odpowiednik ma wynik z ich testu, to raczej nie jest zbieg okoliczności. Jeśli więcej jest takich błędów jak u twojej znajomej, to nowa lista może się dużo różnic od obecnej.
Teraz pytanie jak długo nowa lista będzie ogłaszana.

syf na kółkach, rozumiem stres wielu osób tutaj :/

Wśród moich znajomych są 2 osoby które nie mają odpowiedników a też pkt się nie zgadzają. Jednej koleżance dodali 20 p a koledze zabrali 10.

Przeszła mi przez głowę myśl, że ktoś zrobił w pewnym momencie błąd i później wszyscy mieli nie swoje punkty. Te błędy dotyczą nazwisk od jakiejś konkretnej litery? Czy są to błędy losowe, obejmujące całą gamę alfabetu 8) ?

neon777 napisał:
syf na kółkach, rozumiem stres wielu osób tutaj :/

Tak Neon. A jak im jeszcze klika dni zajmie dochodzenie właściwych wyników, to już będzie porażka.
Ja w tej chwili odpadłem, ale jeśli teoria nazwiskami jest prawidłowa, to się dostałem. Ma robić badania czy nie. Co mam powiedzieć mojemu pracodawcy?

Jak już dodawali albo odbierali to grube punkty, nie jakieś pojedyncze. :D

Dla zabawy przypomnę, że ci idioci zgarnęli od kandydatów około 2 200 000 złotych (2239 x 1000). Zakładam, że jakiś milion pochłonęło wynajęcie EXPO, trzysta tysięcy ułożenie i druk testu, woda, cienkopisy i jakieś koszty dodatkowe. 900 000 złotych, które mogłyby usprawnić organizację konkursu (bramki wykrywające metal i kolo do ich obsługi, większa komisja, etc.), rozpłynęło się w powietrzu. Folska i Folacy.

tak 20+ dla wybranych od Zbyszka Ziobry z okazji Nowego Roku ;)

RoSh napisał:
Ale na pewno ma ten błąd i na pewno nie ma odpowiednika z nazwiskiem? Bo to byłby pierwszy przypadek wyłamania się z zasady.

Tak, ma błąd na jej korzyść, bez odpowiednika nazwiska w drugim etapie. Miała z testu 116 pkt. Z kazusów 25,5 pkt i jej zdaniem jest to wynik prawdopodobny. Zsumowali jej do 150,5, a z uwzględnieniem jej rezultatu z I etapu powinno być 141,5.

Jak uważacie, uda się "wzruszyć" tę listę, doprowadzić do zmiany kształtu? Gdyby została w obecnym to niestety byłaby to lista wstydu (nie ujmując niczego osobom, które znalazły się w 280-tce słusznie) i sporo osób zostałoby pokrzywdzonych.

Status
Ten wątek został zamknięty.
Powrót