D
..Daniel..
Użytkownik
- Odpowiedzi
- 344
mariopl napisał:U mnie osoba z ttym samym nazwiskiem ma właśnie "moją" liczbę punktów.
To chyba jesteś już 5 lub 6 osobą co to potwierdza.
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
mariopl napisał:U mnie osoba z ttym samym nazwiskiem ma właśnie "moją" liczbę punktów.
Pasibrzuszek napisał:używał ktoś Maść na Ból dupy ??
Podobno bardzo dobra.
..Daniel.. napisał:To chyba jesteś już 5 lub 6 osobą co to potwierdza.
Martin0235 napisał:Problem został zdiagnozowany - osoby z takimi samymi nazwiskami maja zamienione punkty z testu.
miloszSKO napisał:Z tym nazwiskiem mam tak samo. Pytanie tylko, które wyniki zamienili, z kazusów czy z testu?
miloszSKO napisał:a czy może być tak, że mają zamienione punkty z kazusów?
miloszSKO napisał:a czy może być tak, że mają zamienione punkty z kazusów?
remix1607 napisał:To są jakieś jaja. Po kazusach i po przeczytaniu klucza byłem pewien ok 38-40 pkt a tu nagle 28?! Kto to się pan sprawdzał?! Nie żebym się wymądrzał ale pracuje jako asystent sędziego 2,5 roku w tym 7 miesięcy w karnym a reszta w gospodarczym. Naprawdę nie wiem na czym mi utrwalili aż tyle punktów... Źle miałem tylko odpowiedz na 1 pytanie w kazusie z admina. Wie ktoś jaki jest tryb odwołania? Nie pytam o skuteczność bo to walka z wiatrakami ale przynajmniej chce mieć czyste sumienie.
cosmopolitan99 napisał:Właśnie, punkty z testu są zamienione. Więc po sumie z kazusami dają inne wyniki, a nie tylko zamieniają osoby. Dlatego cała lista się przetasuje.
cosmopolitan99 napisał:Raczej nie, jak dodam wynik z kazusów osoby o moim nazwisku, to i tak wychodzi inna suma. Jedyna możliwość to zły wynik z testu.
neon777 napisał:co ciekawe osoby, którym według tej teorii "na korzyść" obliczono punkty nie udzielają się na forum? są tutaj w ogóle osoby, które mają błędny wynik, bo doliczono im za dużo punktów z testu?