A
aekpesi
Nowy użytkownik
- Odpowiedzi
- 19
RE: Konkurs - aplikacja KSSiP 2017 cz. III
Zobaczymy, która rekonstrukcja będzie pierwsza.
Zobaczymy, która rekonstrukcja będzie pierwsza.
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Anna9000 napisał:U mnie też się wszystko zgadza, łacznie z przewodywaniami co do pkt z kazusów i jestek w pierwszej 100. Mimo to teraz się stresuje.
Nasza.aekpesi napisał:Zobaczymy, która rekonstrukcja będzie pierwsza.
burgundczyk napisał:Komisja powinna zrobić tel do Ziobry i się skonsultować, co robić![]()
Anna9000 napisał:U mnie też się wszystko zgadza, łacznie z przewodywaniami co do pkt z kazusów i jestek w pierwszej 100. Mimo to teraz się stresuje.
CarycaKatarzyna napisał:Powinniśmy ich pozwać za naruszenie dóbr osobistych w postaci zdrowiai niech nam płacą zadośćuczynienie
ania7071 napisał:U mnie się wszystko zgadza i - zgodnie z dotychczasową listą - jestem w pierwszej setce. Po tym co tutaj czytam to też się zaczynam obawiać ostatecznego wyniku. Na pewno będą przesunięcia, ale chyba nie aż takie, że cała lista ulegnie zupełnemu odwróceniu....
Anna9000 napisał:Mnie tylko przestraszyły te sugestie że źle przyporządkowali pkt z kazusów.
Anna9000 napisał:Mnie tylko przestraszyły te sugestie że źle przyporządkowali pkt z kazusów.
beauti_decayed napisał:Jakieś nowe wieści z KSSiP ktoś posiada?
cosmopolitan99 napisał:Próbuje się dodzwonić, ale nikt nie odbiera:/
Wydaje mi się, że może dostali jakiś odgórny zakaz i dlatego nie odbierająCarycaKatarzyna napisał:Ode mnie też nie, świetny sposób na rozwiązanie problemu - nie odbierać![]()