Konkurs - aplikacja KSSiP 2017 cz. IV

• Autor wątku Autor wątku burgundczyk
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Status
Ten wątek został zamknięty.
RE: Konkurs - aplikacja KSSiP 2017 cz. III

Zobaczymy, która rekonstrukcja będzie pierwsza.

Mam wrażenie że punkty z kazusow jednak większości się zgadzają z prognozowanymi i to nie z nimi jest problem. Wiadomo, że będą ludzie niezadowoleni, ale problem sprawdzania kazusów był już poruszany i wiemy, że zdarzały się sytuacje, że komuś z kluczem zgadzało się 75% a dostał mniej niż 40pkt. Ale prawda jest taka, że dopóki nie będzie ostatecznej listy, dopóty będziemy błądzić jak dzieci we mgle.

U mnie też się wszystko zgadza, łacznie z przewodywaniami co do pkt z kazusów i jestek w pierwszej 100. Mimo to teraz się stresuje.

Anna9000 napisał:
U mnie też się wszystko zgadza, łacznie z przewodywaniami co do pkt z kazusów i jestek w pierwszej 100. Mimo to teraz się stresuje.

Powinniśmy ich pozwać za naruszenie dóbr osobistych w postaci zdrowia :D i niech nam płacą zadośćuczynienie

burgundczyk napisał:
Komisja powinna zrobić tel do Ziobry i się skonsultować, co robić :D

Myślałam pół żartem, żeby zadzwonić do Ministerstwa, ale oni tam chyba mają wiedzę na temat tego, co się odwala.

Anna9000 napisał:

Stresować to się mogą pracownicy na OIOM. Spokojnie, będzie dobrze:)

CarycaKatarzyna napisał:
Powinniśmy ich pozwać za naruszenie dóbr osobistych w postaci zdrowia :D i niech nam płacą zadośćuczynienie

Tak! Pozew zbiorowy 😃

U mnie się wszystko zgadza i - zgodnie z dotychczasową listą - jestem w pierwszej setce. Po tym co tutaj czytam to też się zaczynam obawiać ostatecznego wyniku. Na pewno będą przesunięcia, ale chyba nie aż takie, że cała lista ulegnie zupełnemu odwróceniu....

ania7071 napisał:
U mnie się wszystko zgadza i - zgodnie z dotychczasową listą - jestem w pierwszej setce. Po tym co tutaj czytam to też się zaczynam obawiać ostatecznego wyniku. Na pewno będą przesunięcia, ale chyba nie aż takie, że cała lista ulegnie zupełnemu odwróceniu....

Odwróceniu na pewno nie. Albo zamienią nazwiska po prostu albo może się coś zmienić w granicach kilkunastu kilkudziesięciu osób, tak myślę. Trzeba czekać na komunikat...

Czuję się trochę jak w filmie Barei :lol:

Mnie tylko przestraszyły te sugestie że źle przyporządkowali pkt z kazusów.

No cyrk niezły

Anna9000 napisał:

Stad pewnie tez i tekst pani z KSSiP, ze nikt nie może być pewny. To jest tak kompromitujące ze aż trudno w to uwierzyć.

Jakieś nowe wieści z KSSiP ktoś posiada?

Anna9000 napisał:

Mnie z kolei na huki nie wezmą jak w ZK Wronki w '95 :D

cosmopolitan99 napisał:
Próbuje się dodzwonić, ale nikt nie odbiera:/

Ode mnie też nie, świetny sposób na rozwiązanie problemu - nie odbierać :)

CarycaKatarzyna napisał:
Ode mnie też nie, świetny sposób na rozwiązanie problemu - nie odbierać :)
Wydaje mi się, że może dostali jakiś odgórny zakaz i dlatego nie odbierają

Jeśli problem jest poważniejszy niż początkowo przypuszczano i nie chodzi tylko o zle sumy oraz pomylenie nazwisk, jedyne czego będziemy się mogli dzisiaj spodziewać, to komunikatu ze lista zostanie opublikowana w ciagu kilku dni.

Status
Ten wątek został zamknięty.
Powrót