Konkurs - aplikacja KSSiP 2017 cz. IV

• Autor wątku Autor wątku burgundczyk
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Status
Ten wątek został zamknięty.
RE: Konkurs - aplikacja KSSiP 2017 cz. III

U mnie liczba punktów się nie zmieniła i dalej jestem w pierwszej 100:) gratulacje dla pozostałych!

201 miejsc w górę.

ja się utrzymałem w pierwszej setce, wiec jest ok :D

Gratuluję też tym, którzy szerzyli dezinformację twierdząc, że problem dotyczy również osób, których nazwiska się nie powtarzają. Dobry trolling.

Pierwsza setka i wymarzona prokuratorska <3

czyli jak, dostało się 280 osób czy ze wzgl na treść art. 22 kssip ust - 283 wszyscy co mają 154 pkt?

czy trolling to wiesz, kwestia przeoczenia, jak sobie zobaczysz nazwiska osób wskazanych w protokole to porównaj ich punkty, tam faktycznie punkty z testu i kazusów się nie zgadzały

I u mnie spadek o 4 miejsca, ale rowniez pierwsza setka!!!😊😊

mmatcz napisał:
czyli jak, dostało się 280 osób czy ze wzgl na treść art. 22 kssip ust - 283 wszyscy co mają 154 pkt?

decydują punkty z kazusów wtedy

@neon ale to jest stary przepis, skąd wynika że się go stosuje? Sorry za mój nieogar ale w tym stresie nie mogę znaleźć

Ostatnia edycja:

Wiem, że to już było tu wiele razy poruszane, ale do którego miejsca można mieć miejsce w domu aplikanta? ;)

Gratulacje wszystkim!
I wszystkiego dobrego też tym, którym się nie udało w tym roku.
:)

mmatcz napisał:
@neon ale to jest stary przepis, skąd wynika że się go stosuje? Sorry za mój nieogar ale w tym stresie nie mogę znaleźć

art. 22 ust. 2 ustawy o KSSiP? z tym, że ten konkurs jest chyba na starych przepisach przeprowadzany i w nich też był taki przepis. Ale spokojnie jak masz 154 pkt to na pewno się dostaniesz, bo nie wierzę, że 280 osób z pierwszych miejsc złoży deklaracje, a nawet jak złoży to zawrze wniosek alternatywny. Są ludzie, którzy mówią tylko sędziowska lub tylko prokuratorska i na inną nie pójdą :) trochę jeszcze stresu, ale się dostaniesz

W DA jest 150 pokoi jednoosobowych. Z domu aplikanta nie mogą korzystać osoby z Krakowa i okolic (chyba do 40 km od Krakowa). Pewnie do około 180-190 miejsca można liczyć na pokój w DA

Jestem bardzo ciekawy jak rozłożą się preferencje na poszczególne aplikacje.

neon777 napisał:
art. 22 ust. 2 ustawy o KSSiP? z tym, że ten konkurs jest chyba na starych przepisach przeprowadzany i w nich też był taki przepis. Ale spokojnie jak masz 154 pkt to na pewno się dostaniesz, bo nie wierzę, że 280 osób z pierwszych miejsc złoży deklaracje, a nawet jak złoży to zawrze wniosek alternatywny. Są ludzie, którzy mówią tylko sędziowska lub tylko prokuratorska i na inną nie pójdą :) trochę jeszcze stresu, ale się dostaniesz

Chyba?? Ja chyba zejdę do jutra...

Jaka jest procedura dobierania ludzi z listy w przypadku, gdy kilka osób zrezygnuje z aplikacji, bo nie dostanie się na wybraną? Kssip kontaktuje się z kolejnymi osobami telefonicznie?

Lucille napisał:
Jaka jest procedura dobierania ludzi z listy w przypadku, gdy kilka osób zrezygnuje z aplikacji, bo nie dostanie się na wybraną? Kssip kontaktuje się z kolejnymi osobami telefonicznie?

tutaj są identyczne zasady jak w przypadku listy rankingowej po aplikacji ogólnej, jak nie złożysz deklaracji to nie będziesz brana w ogóle pod uwagę

Wrzuci jakaś dobra duszyczka link do komunikatu o tym co trzeba złożyć i do kiedy, żeby wybrać aplikację? Gdzieś mi zginął na stronie szkoły.

Wysyłacie te dokumenty (zaświadczenia itd.) pocztą polską? bo jakoś im nie ufam, jeszcze nie dojdą.

Status
Ten wątek został zamknięty.
Powrót