D
..Daniel..
Użytkownik
- Odpowiedzi
- 344
Do końca lutego!!! To jak ktoś z miejsca 310+ ma rozwiązać stosunek pracy.
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
neon777 napisał:no przecież tutaj jest plan zjazdu Plany zjazdów | Krajowa Szkoła Sądownictwa i Prokuratury
BelleAurelie napisał:Jakby ktoś dzwonił do KSSIP-u i miał wieści o spodziewanym terminie ogłoszenia list, albo jakąkolwiek aktualizację, to niech da znać![]()
Cmada napisał:Ja usłyszałem, że w tym tygodniu na pewno nie będzie listy i w przyszłym najprawdopodobniej jej też nie będzie, także trzeba się nastawić na okolice połowy lutego.
Cmada napisał:Ja usłyszałem, że w tym tygodniu na pewno nie będzie listy i w przyszłym najprawdopodobniej jej też nie będzie, także trzeba się nastawić na okolice połowy lutego.
Grzegorz002 napisał:Ja usłyszałem - gdzie i od kogo?
Anna9000 napisał:W tym tygodniu to jeszcze może trwać uzupełnianie braków, ale czemu przyszły tydzień też mało prawdopodobny...? Wysyłali te zawiadomienia pocztą, nie dodzwonili się do ludzi, czy co?