P
Prorok P
Weź Ty house się zastanów dlaczego te osoby nie mogły wziąć udziału w r.uzupełniającej po jej ogłoszeniu.
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Prorok P napisał:Weź Ty house się zastanów dlaczego te osoby nie mogły wziąć udziału w r.uzupełniającej po jej ogłoszeniu.
Co u ciebie kuleje.bogusia1954 napisał:to ty czytaj ze zrozumieniem !!!! właśnie napisałam, ze przez sam fakt, że nie będę pisać mogę być stratna .... w kazusach chyba nie masz szans, tam trzeba ze zrozumieniem czytać
bogusia1954 napisał:to ty czytaj ze zrozumieniem !!!! właśnie napisałam, ze przez sam fakt, że nie będę pisać mogę być stratna .... w kazusach chyba nie masz szans, tam trzeba ze zrozumieniem czytać
eurotech napisał:Gorąco się robi, odetchnijcie trochę. Niby większość z Was się załapała, a nastroje na to nie wskazują.![]()
neon777 napisał:Zasady były jasne i w trakcie trwania konkursu nikt ich nie może zmienić.
eurotech napisał:Nie powinien. Ale czy nie może? ...![]()
neon777 napisał:Moim zdaniem nie może na obecnym etapie. Jaką ma do tego podstawę?
neon777 napisał:Moim zdaniem nie może na obecnym etapie. Jaką ma do tego podstawę?
bogusia1954 napisał:wyczyść sobie dziurki w nosie, bo źle wyczuwaszprzekroczyłam próg i walczę dalej.
no to widzisz, wiec nie pisz mi, że nie czytam ze zrozumieniem, skoro wyraźnie odniosłam się do treści. ok, ja też nie mówię, że mi pójdzie bardzo dobrze w kazusach .... też nie mam praktyki w sądzie itp. ale w całym tym problemie nie bardzo mi pasuje pomysł jak obniżenie progu
neon777 napisał:Nie ma żadnych podstaw ani powodów aby obniżać limity czy inne zarządzenia dotyczące konkursu
W ustawie nie ma zastrzeżenia, że w drugim etapie ma brać udział większa ilość osób niż wyznaczony limit miejsc. Jest natomiast przepis zgodnie z którym, do drugiego etapu przechodzą osoby, które osiągnęły próg pkt wyznaczony przez MS. Tyle w temacie
eurotech napisał:Limitu nie ma potrzeby obniżać, bo limit jest to górna granica. Jeżeli osób na aplikacji będzie mniej - to nie narusza to wyznaczonego limitu.