O
olaaa89
Nowy użytkownik
- Odpowiedzi
- 25
Hej, wiecie tak patrze, że skupaicie się na przekroczeniu progu i tego czy zostanie on zaniżony, a nie preszkadza Wam, że plomby na egzaminach były naruszone? Przecież to jest rażące niedociągniecie, które nie powinno miec miejsca na państwowym egzaminie i jest niedopuszczalne, KSSIP wydał jakieś oświadczenie przewlając odpowiedzialnośc na inny podmiot i co to Was zadowala? Ludzie, jeżeli nie my to kto o to zadba, żeby państwo prawa było faktycznie państwem prawa. Pozwalacie sobie, żeby taki egzamin z tak niedopuszczalnym naruszeniem zasad był ważny? Owszem mi poszło dobrze, ale to i tak nie zminia faktu, że naruszenie PODSTAWOWYCH zabezpieczeń jest niedpouszczalne i powinno skutkowac unieważnieniem naboru, a nie wymianą arkuszu, to żałosne! Na forum gdzieś na wcześniejszych stronach są wpisy osób, które nie widzą w tym nic złego, a wręcz bronią tego, ze przecież kto miał wiedze to i tak zdał - ludzie zrozumcie, że wiedza jest ok i trzeba ją mie, ale to nie zmienia faktu, że NIEDPUSZCZALNE jest żeby były naruszone podstawowe zabezpieczenia, a wy tak po prostu się na to zgadzacie. Wicie mam wrażenie, ze teraz odpuszcacie w tak ważnej sprawie, a potem się wszyscy dziwią dlaczego w Polsce jest tak czy inaczej, ale sami odpuszczacie dlaczego, zamiast pisac o obniżeniu progu, należy żądac jasnych i klarownych zasad zdawania egzaminu, na którym będą zachowane wymogi bezpieczenistwa testu. Ja napisałam do KSSIP-u w tej sprawie e-mail i zobaczymy co odpiszą. Powinniście rozkminiac uniewanienie naboru, a nie obniżenie progu. Wiem, wiem, zaraz się pewnie odezwą osoby, które napiszą, że pewnie mi źle poszło i dlatego chcę unieważnienia i powtórki, ale mi poszło dobrze, ale chce, żeby zasady dotyczyły wszystkich, żeby zabezpieczenia, faktycznie były zabezpieczeniem dla osób piszących test.