M
morte
olaaa89 napisał:Podmiot odpowiedzialny jest za to żeby odpowiednio przebiegał egzamin, wzelkie koszty powinny byc ponoszone we własnym zakresie i nie interesuje mnie kto jak i za ile, Twoje koszta, Twój problem, ja też musiałam dojechac i jakoś nie robie z tego problemu i nie życzę sobie obrażania mnie poprzez nazywania frustratką.
Lipstick nie trzeba każdemu pokazywac zabezpieczonych plomb, ale należy zwrócic uwagę, ze osoby, które podchodziły i potwierdziały, ze plomby były powinny to powtwierdzi czytelnym podpisem, zeby w takiej sytuacji można było to potwierdzic, że tak było. To że na adwokackiej czy radcowskiej tak jest i nikt nie robi z tego problmu nie jest żadnym wartościowym argumntem, bo to, ze tam tak jest, nie oznacza, że tutaj tak jest. Oczywiście jeżeli macie ochotę uważajcie, ze egzamin jest ważny i to nic, ze naruszenie plomb jest kpiną, ja również przestaje pisac na forum bo mija się to z celem, wolę podjąc relane działania, które mają wpływ na równośc podczas testu. Pozdrawiam tych, którzy potrafią obiektywnie ocenc sytuację i są świadomi, że brak plomb jest rażącym niedościągnieciem i trzeba wyrażac swoje stanowisko.
Miałaś 120 punktów?