N
neon777
Stały bywalec
- Odpowiedzi
- 639
Nie chce mi się wałkować 100 razy jednych i tych samych powodów, dla których próg nie może być obniżony. Warto jednak zaznaczyć chyba istotną rzecz, że gdyby mieli obniżać progi nikt by nie czekał z tym do ostatniej chwili. Taką decyzję to się podejmuje od razu... Sorry ale obniżenie progów i podanie takiej informacji 9 listopada to będzie ośmieszenie się KSSiPu. Zresztą i tak decyzja o obniżeniu progów byłaby całkowicie absurdalna i wywołała w opinii publicznej śmiech, że szkoła obniża loty i dopuszcza jak leci... Nie ma żadnych argumentów za tym, żeby obniżyć próg. Nie ma po prostu takiej konieczności. Każda zmiana zarządzenia spowodowana jest jakimiś przyczynami, które tą zmianę uzasadniają. Zmiana zarządzenia o progu punktowym takiej podstawy w ogóle nie ma. Ustawa jak najbardziej dopuszcza, żeby przeszło dalej mniej osób niż 220. Po to się ustala limit. A nie, że Minister określa liczbę miejsc, która ma być zapełniona. OKREŚLA LIMIT! może być mniej nie może być więcej....
A jak czytam posty o plombach czy chodzeniu do łazienki to aż mi się nie chce tutaj wchodzić. Jakim trzeba być "ludziem", żeby coś takiego podnosić po zakończeniu egzaminu. Gdzie Wy byliście na egzaminie, kiedy brak plomb został stwierdzony. Żadne z Was nawet nie pisknęło, żeby wtedy egzamin wstrzymać. Żadne nie zgłosiło tego przewodniczącemu. Teraz jak testu nie zdaliście to będziecie krzyczeć na forum, pisać do telewizji... radia... odwołania pisać. Ludzie nie bądźcie żałośni, bo to jest dziecinada totalna.
A jak czytam posty o plombach czy chodzeniu do łazienki to aż mi się nie chce tutaj wchodzić. Jakim trzeba być "ludziem", żeby coś takiego podnosić po zakończeniu egzaminu. Gdzie Wy byliście na egzaminie, kiedy brak plomb został stwierdzony. Żadne z Was nawet nie pisknęło, żeby wtedy egzamin wstrzymać. Żadne nie zgłosiło tego przewodniczącemu. Teraz jak testu nie zdaliście to będziecie krzyczeć na forum, pisać do telewizji... radia... odwołania pisać. Ludzie nie bądźcie żałośni, bo to jest dziecinada totalna.