Oczywiście ja również się zgadzam, że ten egamin był kpiną, ktoś na forum pytał, czy jakaś osoba została złapana z telefonem lub że ściągneła fuksem, to ja się tej osoby, która o to pyta zapytam kto normalny jej sie do tego przyzna, nie chodzi o to żeby kogoś złapa, tylko o to, że nadzór wychodzenia do toalety powinnien byc lepszy. Jeżeli chodzi o zabezpieczenia w postaci braku plomb, to po wczorajszej rozmowie z rzecznikiem, wiem, że tym bardziej należy pisa do dyrektora KSSIP-u w sprawie unieważnienia egzaminu i to oficjalnie, ja to robię, bo dla mnie to jakiś chory żart, skoro nie ma podstawowych zabezpieczeń i w żaden sposób nie przekonują mnie zapewnienia, że gdzieś tam jakieś plomby były, istotny jest tylko fakt, że NA POSZCZEGÓLNYCH EGZEMPLARZACH NIE BYŁO ZABEZPIECZEŃ i nie ma znczenia, że zostały one wymienione, nie pozwalajcie sobie ludzie, żeby z was kpiono, ja wiem, ze dużo osób na forum nie chce kolejnego egzminu, reszta broni tego, bo ma niezły wynik, tylko ja się pytam jaki wynik, skoro test był źle przeprowadzony, bez zabezpieczeń, to że KSSIP twierdzi, że jest ważny, to nic, on będzie tak twierdzic, bo co innego mają powiedziec w KSSIP lub MS jeżeli my się nie obronimy to nikt inny tego nie zrobi, wiec może zamiast bezsensownnych gadek o obniżeniu progu w egzaminie, który powinnien by unieważniony, należy podejśc do sprawy obiektywnie i sprawiedliwie i żada tego co nam się należy, czyli prawidłowo przeprowadzonego egzaminu z zabezpieczeniam, za który płacimy sporą kasą, nie po to dawałam taką kasę, żeby teraz były takie jaja, jak wy sobie na to pozwalacie wasza sprawa, ale ja piszę oficjalne pismo i oczekuje sensownych wyjaśnień i zwrotu kasy.