Konkurs na aplikację ogólną (KSSiP) - 2016

• Autor wątku Autor wątku Tylko Prawo
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Status
Ten wątek został zamknięty.
A na co Wam te arkusze? :) Mamy do zapamiętania niezliczoną ilość artykułów, setki terminów, pojęć, instytucji, także zapamiętanie zaznaczonych odpowiedzi na 150 pytań nie powinno stanowić dla nikogo najmniejszego problemu :)

Chyba że komuś zależy na pamiątce :)

Co robicie z korporacyjną? U mnie w izbie terminy są takie, że chyba nie mam wyboru i muszę się wpisać... Potem tylko zawieszenie?

Po to zeby do 2 godzin po egzminie wiedzieć juz czy poszło dobrze czy nie... Nie mam ochoty odtwarzać 150 pytan z głowy albo tutaj z Wami na forum. Do tej pory mozna było sobie samemu szybko sprawdzic w kodeksach odpowiedzi i po sprawie. A teraz bedzie 2 dni stresu i czekania na PEWNE wyniki.

HouseMD napisał:
Co robicie z korporacyjną? U mnie w izbie terminy są takie, że chyba nie mam wyboru i muszę się wpisać... Potem tylko zawieszenie?

U mnie to samo. Chyba nie ma innego wyjścia...

Wymyśliłem taką koncepcję żeby opóźnić trochę uchwałę (wezwanie do uzup. braków) a potem złożyć od niej odwołanie z cofnięciem wniosku i wnioskiem o umorzenie. Zobaczymy;

krzychszp napisał:
Jak ktoś jest zainteresowany to pojawiły się godziny rejestracji i zasady konkursu

Gdzie wy to widzicie ? :)
Ja na stronie kssip jakoś tego nie odnajduje

A co w sytuacji popełnienia pomyłki podczas przenoszenia odpowiedzi? Wymiany arkusza odpowiedzi nie przewidują?

panipedagog napisał:
A co w sytuacji popełnienia pomyłki podczas przenoszenia odpowiedzi? Wymiany arkusza odpowiedzi nie przewidują?

ja jak coś rysuje słoneczko i obok poprawna odpowiedź

jednoznacznie jest napisane w komunikacie, że akceptowalna jest jedynie jedna odpowiedź, zakreślenie dwóch odpowiedzi czy poprawki na arkuszu, traktowane są jako błąd.

Warto dodać, że tym razem kratki będzie trzeba zamalowywać, żeby z rozpędu nikt krzyżyków nie stawiał jak na radc/adw :o Ciekawe czy by zaliczyli takie odpowiedzi

Zapewne nie zostało by to zaliczone, system sprawdzający wychwyci tylko zamalowane pole, ale o wszystkim przypomni komisja. Pouczenia trwają ok pół godziny

intr napisał:
jednoznacznie jest napisane w komunikacie, że akceptowalna jest jedynie jedna odpowiedź, zakreślenie dwóch odpowiedzi czy poprawki na arkuszu, traktowane są jako błąd.

Ja wiem, że zaznaczenie dwóch odpowiedzi jest traktowane jak błąd. Bardziej chodziło mi o sytuację, w której w całym tym stresie w którymś miejscu się pomylisz przy przenoszeniu (przesuwając się np o jedno pytanie) i pod koniec się zreflektujesz :)

Wątpię, że ktoś CI wyda nową kartę do nanoszenia odpowiedzi, przecież to ściśle ewidencjonowane.

Nikt nie daje nowych kart. Pomylisz się, to masz problem. Na każdym egzaminie tak jest.

Niestety tak jest, mówiąc dosadnie- pomylisz się, to już Twój problem

Status
Ten wątek został zamknięty.
Powrót