D
duska1958
Użytkownik
- Odpowiedzi
- 111
To nie mógł być zapis zwykły, to że nie dodali słówka "windykacyjny", nie znaczy że to był zapis zwykły. Ale i tak nie wiem, czy ważny, czy nie 
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
duska1958 napisał:To nie mógł być zapis zwykły, to że nie dodali słówka "windykacyjny", nie znaczy że to był zapis zwykły. Ale i tak nie wiem, czy ważny, czy nie![]()
duska1958 napisał:To nie mógł być zapis zwykły, to że nie dodali słówka "windykacyjny", nie znaczy że to był zapis zwykły. Ale i tak nie wiem, czy ważny, czy nie![]()
Holmes10 napisał:. No chyba, ze domniemuje sie, ze jesli mowa jest o zapisie, to rozumie sie przez to zapis zwykly?
krzychszp napisał:pick and roll - to jak masz 130 pewniaków + ileś z niepewnych to i tak ładny wynik będzie ;p
duska1958 napisał:Ja sie uczyłam prawie 4 miesiące, jestem na siebie zła za około 7 pytań - dałam się złapać mega, natomiast o resztę nie mam żalu, bo rzeczy w stylu sądy wojskowe, adm, trybunał stanu, w ogóle nie przerobiłam. Z ksh o dziwo się walnęłam w trzech pytaniach, niefajnie, no i w moim ulubionym karnym dałam się nabrać![]()
Test oceniam jako najtrudniejszy z dotychczasowych, ciekawe ile osób przejdzie, bardzo ciekawe.
arabeska1125 napisał:z niejawnego notatka urzędowa i bez protokołu - czyli 47 C, 53 D - art. 367 § 4 kpc, 58 D - art. 509 zn. 1 par. 3, 94 nie powinno być D? i 109 też D?
HouseMD napisał:Mocno trudny test. Patrząc na te z poprzednich lat wydawało się że da radę napisać na 140 + a tutaj wychodzi 138/139 pkt. Ciekaw jestem ile osób przekroczy magiczne 140.