K
kiikuniia
Użytkownik
- Odpowiedzi
- 62
Próbowałam edytować post żeby nie pisać jednego pod drugim ale z niewiadomych przyczyn nie mogę. Zagłębiając się godzinami w wasze wypowiedzi znaczki nakleiłam na koperty tak samo jak i naklejki dotyczące priorytetu i dopiero w ten sposób wysłałam, a każdy list piszę ręcznie a potem przepisuje na komputer - to 2 razy więcej roboty ale gdyby zaginął zawsze mogę wydrukować i wysłać. No i numeruje każdy żeby mój wiedział czy dostał je wszystkie. Na razie włożyłam znaczki z kopertami, czyste kartki i zdjecia, zastanawiam się czy gazeta albo coś w tym stylu by przeszło... Warto spróbowac. Ale powiem wam szczerze, że na początku listy pisze mi się ciężko - słyszę tu o 30 stronnicowych moje zajmują zaledwie trzy. Mam mu mnóstwo do powiedzenia ale jeszcze nie do końca uświadomiłam sobie sytuację i nie mogę ubrać w słowa wszystkiego co chcę napisać, ale z każdym listem jest tego więcej (pierwszy zajmował półtorej kartki). I takiej szkoły pokory i cierpliwości nie dostanie się chyba nigdzie jak tu u nas i tam u naszych łobuzów. Cieszę się że jest to forum gdzie zawsze można napisać, poprosić o radę albo po prostu się wygadać gdyż każda z nas jest w tej chwili w podobnej sytuacji
Ostatnia edycja: