A
anulkaq
Użytkownik
- Odpowiedzi
- 153
ann0112 tak masz rację. Listy czasem giną albo po prostu idą strasznie długo bo mogą błądzić po drodze. 
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
AdrianWojki napisał:Mam pytanie czy idzie się w jakiś sposób dowiedzieć czy list do osadzonego został dostarczony albo czy doszedł do ZK to jest dla mnie bardzo ważne jak tak to do jakiego działu można by było dzwonić???
klimatyzacje napisał:Dziewczyny! Dziś się dow.od niego,że nie wysłał tego cholernego listu wcale! Dzwonił,że wie,że nie doszedł,bo jakieś złe znaczki przykleił,że z ZK i były złe...Jak złe??? Więc go pytam :Jakie ,hiszpańskie ? Nie mógł rozmawiac.Myślę,że napisał ocenzurowali i kazali poprawic ,albo sam zrezygnował z tego co tam nabazgrał... A to jakas bzdura ze znaczkami.
endorfinalna napisał:klimatyzacja Zły znaczek?
mała_sarna napisał:Najlepiej wysyłać poleconym listem,wtedy zawsze na poczcie można sprawdzić,czy list doszedł.
Ja zawsze wysyłałam listy poleconym,a jeżeli chciałam,żeby szybko doszedł, to poleconym priorytetem i było bez niespodzianek
AdrianWojki napisał:I jeszcze jedno więźniowie mogą wysyłać listy Priorytetem lub poleconym priorytetem???
szka napisał:poleconym również![]()
malutka200723 napisał:Poleconym? hmmm...chyba,że z jego własnych środków pieniężnychDobrze myślę szka ?
szka napisał:Oczywiście, innego sposobu chyba nie ma.![]()
AdrianWojki napisał:można wysłać znaczki na list priorytetowy i naklejki na list polecony a osadzony musi tylko zapłacić za polecenie czyli chyba 2.15 ponieważ znaczki już będzie miał świetnie dzieki za info
AdrianWojki napisał:można wysłać znaczki na list priorytetowy i naklejki na list polecony a osadzony musi tylko zapłacić za polecenie czyli chyba 2.15
tekila901 napisał:a nie da się "ominąć" płacenia przez skazanego za list, wysłać mu od razu znaczki na polecony priorytet?
AdrianWojki napisał:można wysłać znaczki na list priorytetowy i naklejki na list polecony a osadzony musi tylko zapłacić za polecenie czyli chyba 2.15 ponieważ znaczki już będzie miał świetnie dzieki za info