Ancia86
Użytkownik
- Odpowiedzi
- 129
Ja płyty wysyłałam i zawsze dochodziły, a jak się boisz, że nie dojdą to jeśli ma na nie zgodę zawsze możesz przed widzeniem oddać je na bramie.
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
angelomike609 napisał:Witam, czy w liscie mogę wysłać łańcuszek? nie cofną mi go ? pozdrawiam,
angelomike609 napisał:to proszę mi pokazać który post tego dotyczy, gdyz ten temat zawiera az 286 stron a ja nie mam czasu by az tyle czasu spedzic przed komputerem. swoja drogą - nietylko i kawałek przeczytałam, a i wiecej tak wiec prosze o konkretna odpowiedz.
angelomike609 napisał:poprostu po przeczytaniu czterdziestu stron tego tematu , jestem w pełni przekonana ze konkretna odpowiedz otrzymam tylko w danej instytucji.
angelomike609 napisał:wiecznie to samo i to w stu wersjach..
anowi1 napisał:Mam pytanie może ktoś wie czy mogę do A Ś wysłać list dołączony do paczki, bo wiem że paczka szybciej dojdzie a na list osadzony czeka wieki bo najpierw sprawdzają![]()
lepiej nie kombinuj z listami, bo potem mogą być problemy. niech już idzie dłużej przez prokuratora, niż gdyby miał mieć problemy, bo ktoś mu próbuje podesłać list na lewo.anowi1 napisał:Dziękuję za tak błyskawiczną odpowiedź . No to bym ładną gape zrobiła gdybym do paczki włożyła list . Przez cenzure wszystko trwa tak długo![]()