M
Moniak
RE: kwity i nagrodówki w ZK
Chyba trochę przesadzacie z tymi kwitami.
A na gramy po to, żeby każdy miał po równo
Chyba trochę przesadzacie z tymi kwitami.
A na gramy po to, żeby każdy miał po równo
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Teoretycznie powinny obowiązywać równe prawa w karzdym zk ale niestety w rzeczywistości tak nie jest. I co zk to jest innaczej praktykowane, a zależy to prawdopodobnie od Straży i Dyrektora zk. Ale mogę się zarówni mylić, więc z góry przepraszam.marcinmajster: zk zk nie równy...
aniolek87 napisał:sylvia oczywiscie ze za zle porcjowanie, to ok.ale mnie akurat np.osobiscie rozdraznil przypadek akos, jak chlopak mial podzielic rowno te parowki, z linija je mierzyc czy co??!! dla mnie o glupota.
tak samo gotowanie sie w upale w koszulce bo nie mozna sciagnac, paranoja normalnie..
aniolek87 napisał:ale u mojego np. maja swoje ubrania takze nie ma roznicy z kolorystycznym odroznianiem. poprostu ak jest i tyle, ktora dziewczyna predzej pisala ze u jej łobuza tez dostaja kwit za sciagniecie koszulki.
co do parowek no ok,mial wage ale dla mnie to idiotyzm jak mial troszke wiecej to co mial to odkroic te pol cm parowki i wywalic. wiem ze sie czepiam ale drazni mnie takie ich podejscie. o byle co byle sie doczepic
berghasky napisał:Mnie również denerwuje podejście zk do więźniów i że za byle co otrzymuje się kwity, ale to jest polski system więzinny i do 2012 napewno się nic nie zmieni. A pozatym oni tam są do odsiadki kary a nie na urlopie i niestety muszą do dnia wolności tańczyć wobec muzyki jaką im tam pod przymusem grają. Albo wóz albo przewóz...![]()
nulcia86 napisał:mój diabełek dostał kwita za to że kolega wysłał mu gazete z programem a w środku-> HEJAH rozdaje startery do telefonów no i kwitwięc wydaje mi sie że za głupote też można dostać...
akos6 napisał:interesuje mnie za co dostaje sie kwity...i jaki ma to wplyw na wokande, przepustki itp...i w ogole jak to sie odbywa? kierownik wypisuje i juz?