A
aneciora
Nowy użytkownik
- Odpowiedzi
- 9
Witam przeczytałam cały temat i mam pytanie,które jeszcze nie padło czy jeżeli Mój siedzi w ZK na p2 i rozmawiamy przez okno ,to co grozi mu kwit?
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
aneciora napisał:oby się udawało jak najdłużej...
ingab napisał:aneciora-..."ale chociaż te parę chwil jest to takie piękne
oby się udawało jak najdłużej..." Co jest taaakie piekne??? gadanie przez okno?? Niech to trwa...jasne, kolejny wniosek o ukaranie. Na Twoim miejscu przetłumaczylabym temu twojemu osadzonemu,ze głupio robi..A Ty mu szkodzisz równiez. Nie lepiej isc na widzenie przysługujace i byc w porzadku?
Mery Jane napisał:aneciora skoro oboje zdajecie sobie sprawe z konsekwencji to macie swiadomosc ze moze skonczyc sie to wnioskiem karnym. Ulotne chwile ulotne jak ulotka![]()
aneciora napisał:Mary Jane dziękuje za zrozumienieno co niektórzy nie rozumieją,ale wydaje mi się,że to jest tylko i wyłącznie Nasza sprawa
forg napisał:A on przebywa sam w tej celi? Będzie miał na tyle cywilnej odwagi, by na pytanie przełożonego "kto rozmawiał przez okno" odpowiedzieć "ja"?
anek86 napisał:Wnioski karne mogą być powodem: