*** - niemiecka firma problem

• Autor wątku Autor wątku kpiwo
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Status
Ten wątek został zamknięty.
...no właśnie zaczęli..mam wrażenie, że to dopiero początek reklam....aaaa...i wszelkie roszczenia przed sądem w Monachium
dobrze, że takie informacje pojawiają się tutaj, bo chcąc poznać opinie na temat tego portalu wpisywałam w google i nic się nie pojawiało...teraz przynajmniej będzie co czytać:-)

dobrze że poszło nam tak łatwo z rezygnacją- ale mimo wszysto przez długi czas nie usunę maila z potwierzdeniem rezygnacji:) tak na wszelki wypadek, gdyby z konta kasa mi wypływała sama

Ja bym się tak bardzo nie cieszył,
przekonamy się dopiero za miesiąc, czy nie
upomną się o kolejna wpłatę?!
No, cóż za głupotę się w życiu płaci, wolałbym
jednak Polakom. Nie to, że mam co do UE:lol:

Jak już, to wezmą sobie bez pytania:-)
Ale nie panikujmy na wyrost.

a do mnie w dalszym ciągu nikt nie przyslał odpowiedzi:( .. wysłalem maila na adres pomoc@edarling.pl gdzie napisalem ze chce zrezygnowac z konta premium podając im moj adres email i hasło . no i nic. myslicie ze moze to byc zwiazane z tym ze nie wypowiedzialem umowy 14 dni przed koncem miesiaca? caly czas przysylają mi tylko oferty partnerek a zadnej tresci co do mojej rezygnacji nie dostałem:(((((

pozatym wysylalem rezygnacje ze swojej poczty a nie klikajac w ich link bo tam to juz calkiem jakies nie polskie cherezje trzeba zaznaczac ehh.

Ja tez wysylalem ze swojej skrzynki. Poczekaj az odpowiedza
i wtedy sprawdz na swoim koncie status.

myśle ze tu chodzi o to że nie wyrobiłem sie 14 dni przed koncem miesiaca. trudno puki co poczekam az mi zaiorą z konta za kolejny miesiac i bede pisal 14 dni przed ukonczeniem nastepnego. zobaczymy

no już po sprawie. dostalem od nich wiadomość dopiero po tygodniu ale juz konto zlikwidowane. dzięki wszystkim forumowiczom za pomoc. bez was czlowiek by słał pewnie niepotrzebnie jakies listy do niemiec a wystarczy drogą email:)

Witam

Ja również mam taki sam problem jak użytkownicy.
Napisałem na pomoc@edarling aby skasowali mi konto premium.
Wysłałem 2 maile.
Pisało, że doszły i że niedługo przyjdzie odpowiedź na pytanie. A niestety dzisiaj przyszły znowu nowe oferty itd itp.

Przedwczoraj kupiłem konto premium.

A skasować konta się nie da, bo najpierw trzeba "pozbyć" się premium.

proszę o pomoc

spokojnie bez stresu:)
wyślij maila na pomoc@edarling .pl z prośbą o nie przedłużanie automatyczne konta premium. Do konca tygodnia napewno dostaniesz potwierdzenie o rezygnacji na przyszly miesiac.
Przeczytaj caly post to dowiesz sie co i jak. Tylko bez paniki;)
Pozdrawiam

Technolog, a Ty czasem nie pracujesz w tej firmie? Trochę podejrzany jest Twój spokój i ton wypowiedzi, wobec tak bezczelnej formy działalności jaka jest prowadzona przez edarling.pl.

Ja niestety też miałem nieszczęście zarejestrować się na tym wątpliwym portalu i mimo wysłania rezygnacji ponad tydzień temu do tej pory nie uzyskałem żadnej odpowiedzi. Dobrze że pracuję w dużej firmie z obszaru IT która sama prowadzi serwisy internetowe i mamy bardzo mocny dział prawny, w którym pracuje kilku naprawdę dobrych zawodników. Jeśli nadal nie otrzymam potwierdzenia o tej rezygnacji to poproszę chłopaków o pomoc w rozgryzieniu tego robaczywego jabłka i wraz z UOKiK'em sprawdzimy solidność podstaw prawnych i prawidłowości funkcjonowania tej oferty i jej warunków.

Boje się, że nie napiszą w przeciągu tygodnia.

Jeśli tak będzie, to co mam zrobić? Bo denerwuje się, a na koncie juz prawie nic nie mam

nie ma czego sie bac. ja złożylem rezygnacje ok 7 dni przed upływem miesiaca po zarejestrowaniu i po tygodniu dostalem odpowiedz ze kotno zlikwidowane. nie bylo problemu ze juz po terminie jesli chodzi o te 14 dni. tez myslalem że nic z tego nie bedzie bo za pozno zlozylem rezygnacje i ze bede musial z niego korzystac jeszcze przez kolejny miesiac ale nic takiego nie było:)

Rozumiem.
I mam nadzieje, że wystarczy to co wpisałem w treści maila do nich, a mianowicie:

Jako właściciel konta na portalu eDarling.pl wypowiadam Członkostwo

Premium i rezygnuję ze wszystkich praw z nim związanych.

login: xxxxxx
hasło: xxxx

?

drogi Dahobbicie- nie pracuje w edarling...bo technolog produkcji raczej nie jest im potrzebny. Gdybys przeczytal caly post to wiedzialbys ze bylam druga osoba ktora miala ten problem i zalowala ze sie zapisala na tym portalu. Uspokajam raczej ludzi w tym momencie bo przezylam tez wiele strachu i bylam wsciakla sama na siebie....ale niepotrzebnie bo po kliku dniach otrzymalam od edarling maila z potwierzdeniem mojej rezygnacji. Pozdrawiam

tak , to co napisales powinno wystarczyc. ja jeszcze dopisalem powod rezygnacji czyli np. znalazłem juz drugą połówkę. na poczatku tez nie odpisywali to po 5 dniach wyslalem im drugiego maila z ponowną informacj ze złożylem rezygnacje a mimo to nikt na nią nie odpowiada. no i po dwóch dniach dostałem odpowiedz o rezygnacji i a po 3 dniach odpowiedz nawet na tego drugiego maila

A ja 2 takie same maile im wysłałem przedwczoraj, także mam nadzieje, że odpiszą niedługo.

Też mam zamiar zlikwidować to konto (o zgubna ciekawości! po co mi ono było?). Mam inną wątpliwość - czy moje dane w jakiejkolwiek formie pozostaną w ich bazie? Kiedy kasuję profile z mojej listy, od czasu do czasu pojawia się komunikat, że nie mogę się z kimś skontaktować, bo usunął lub zablokował swój profil. Skoro usunał, to dlaczego nadal można obejrzeć zdjecie np? Zwróciliście uwagę na coś takiego?

technolog - jeśli uraziłem to najmocniej przepraszam :confused:

Rzeczywiście wysłanie e-maila wystarczy, także otrzymałem już potwierdzenie. Niezły proces wykombinowali, ciekawe ile osób nie zorientuje się, że się "samo przedłuża" ? :wow:

Status
Ten wątek został zamknięty.
Powrót