B
Brenda_B
Nowy użytkownik
- Odpowiedzi
- 5
a i z trzech adresów @ , na które wysłałam moją prośbę to tylko z tego dali mi odpowiedź pomoc@edarling.pl
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
klara23 napisał:Hej tak czytam sobie wypowiedzi tez sie zarejstrowałam i po przeczytaniu forum troszke mnie przeraziło. Jednak chciałam sie upewnić. Bo ja dostałam informacje ze automatyczne przedłużenie jest możliwe tylko w płatności kartą czyli jeśli zapłaciłam przelewem nie musze składać wypowiedzenia i konto samo wygaśnie. Prosze o opdwiedz![]()
marekram napisał:Witam wszystkich użytkowników e-darling.
Ponieważ mimo rezygnacji z ich usług we wrześniu 2010 (skutecznej do grudnia, jak się okazało) mimo mej woli pobrano w grudniu z mojej karty kredytowej kwotę za korzystanie z ich usług, poszukuje osób o podobnej historii w celu złożenia pozwu zbiorowego o bezprawne udostępnianie danych osobowych ( po ustaniu umowy zawartej na trzy miesiące, co poświadcza brak płatności z mojej strony za pażdziernik, listopad i grudzień) przez e-darling, oraz, co za tym idzie, bezpodstawną grabież środków z osobistego konta jako działanie wbrew umowie skutecznie zerwanej orazwoli dysponenta konta.
Nokia2011 napisał:Cześć!
Ja też jestem w trakcie wyplątywania się z tej sprawy. Ja nie mam szczęścia w miłości a mam już skończone 29 lat! A ten portal może z początku ciekawy,ale jak zaczęłam analizować sprawę to doszłam do wniosku, że nie ma to najlepszego sensu.
Członkostwo Premium wygasa mi 8.03.2011 - i co? wtedy będę mogła uwolnić się od tego ZŁA?
Powyższe wskazuje, że ostatecznie firma nie stosuje się do wewnętrznego regulaminu, jak i przepisów prawa i w sądzie pewnie udało by się wygrać rozprawę, ale komu by się chciało w Niemczech o to walczyć?