Piszę tego posta, żeby uspokoić, tych którzy czekają na zwrot pieniędzy bądź na maila zwrotnego...
Zalogowałam się na edarling jakieś 2 tygodnie temu, z ciekawości co jest w napisanych do mnie wiadomościach, postanowiłam wykupić pakiet premium. Jestem przekonana, że zaznaczyłam opcję 1-miesięczną, po czym okazało się, że moja karta kredytową została obciążona na ponad 200zł i mam pakiet na 12 miesięcy. Przeczytałam dokładnie regulamin, trochę postów tutaj ... i napisałam maila, że chcę odstąpić od umowy.. po 2 dniach kolejnego, po kolejnych 2 następnego. Otrzymywałam tylko maila z numerem 'ticket'u'. Po niespełna tygodniu dostałam maila zwrotnego, że moje odstąpienie jest skuteczne, a pieniądze zostaną niezwłocznie zwrócone na konto. Tak też się stało, dzisiaj zobaczyłam kasę z powrotem na koncie... uff. Przez te kilka dni, kiedy miałam dostęp do 'wszystkich' usług...w zasadzie z nich nie korzystałam, przeczytałam tylko napisane do mnie wiadomości, ale na żadną nie odpowiedziałam, także nie było mowy o regularnej korespondencji! Oczywiście w międzyczasie otrzymywałam kolejne, ale nie reagowałam!
Na pewno już się tam nie zaloguję!
Powodzenia & pozdrawiam!