K
kpiwo
Nowy użytkownik
- Odpowiedzi
- 3
Witam. Wpadłem na głupi pomysł zarejestrowania się na eDarling.pl w dniu 15.07.2010r. No i wiadomo jak każdy portal randkowy trzeba mieć premium by cokolwiek zrobić. Ale jak się okazało kupno premium to podpisanie jakiejś tam umowy. Przez co trzeba regularnie opłacać to konto premium bo jest automatycznie przedłużane. Problem się zaczyna gdy się chce z tego zrezygnować należy wysłać fax do niemiec pod numer +49(0)30991949537 i tu mam problem bo nie mogę wysłać faxu pod ten numer bo otrzymuje komunikat o nie poprawnym formacie numeru. Nie wiem jak go zapisać. Istnieje też inny sposób rezygnacji poprzez wysłanie listu na adres:
Affinitas GmbH
- Dział Obsługi Klienta -
Saarbrücker Str. 20-21
10405 Berlin
Niemcy
I chciałbym się dowiedzieć o od was jak go wysłać by mieć pewność, że na pewno dotrze na miejsce i zostanie odebrany. Według ich regulaminu umowę te można zerwać jedynie 14 dni po założeniu konta premium lub 14 dni przed końcem okresu abonamentowego. W załączniku zamieszczam regulamin tego serwisu. Proszę o pomoc, jeśli ktoś miał podobny problem proszę o info jak się z tego wyplątać. Chciałbym też się dowiedzieć czy grozi mi coś jeśli nie zapłacę za kolejny okres abonamentowy. Z góry dziękuje za pomoc.
Affinitas GmbH
- Dział Obsługi Klienta -
Saarbrücker Str. 20-21
10405 Berlin
Niemcy
I chciałbym się dowiedzieć o od was jak go wysłać by mieć pewność, że na pewno dotrze na miejsce i zostanie odebrany. Według ich regulaminu umowę te można zerwać jedynie 14 dni po założeniu konta premium lub 14 dni przed końcem okresu abonamentowego. W załączniku zamieszczam regulamin tego serwisu. Proszę o pomoc, jeśli ktoś miał podobny problem proszę o info jak się z tego wyplątać. Chciałbym też się dowiedzieć czy grozi mi coś jeśli nie zapłacę za kolejny okres abonamentowy. Z góry dziękuje za pomoc.
Załączniki
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą przeglądać załączniki.