K
Kajko31
Nowy użytkownik
- Odpowiedzi
- 11
Dziś minęłdnie 2 tygodnie jak do nich wysłałem pierwsze wypowiedzenie. Chyba jestem rekordzistą pod względem czekania na jakąś odpowiedź od eDarling. Czy ktoś czekał dłużej?
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
koliberek66 napisał:Hmm... mi zabrali z karty kredytowej cale 120 zl, a dalabym sie pokroić, ze kliknelam na opcje "zaplata za 1 miesiac", bo chcialam przetestować portal - nota bene poraz drugi taki portal w zyciu.
I co ? i niesmak pozostał. Ale cóż zrobic, człowiek to taka istota, ze w poszukiwaniu
Pisalam do nich codziennie przez 2 tygodnie, w końcu wkleiłam te linki i postraszyłam prokuraturą oraz GIODO. Odpisali ze wszystko napisane jest w profilu odnosnie daty wygasniecia członkostwa i ze wykupilam polroczne czlonkostwo, ktore jak twierdzi Kierownik Dzialu Obslugi Klienta - Alicja Malinowska - wygasnie samo.
Proponuję tym co maja na to czas i chcą oczywiscie, zgłosić fakt popełnienia przestępstwa przez ten portal o wyłudzenie. Ja chyba tak zrobie, 120 zl na ulicy nie znalazłam, a im nie daruje.
Ja wlasnie opisalam ogólnie sprawę, wkleilam te linki i wysłałam do prgramu uwaga w TVN, oraz opisalam to wszystko na stronie "Dzien dobry TVN". W ubiegla sobote czyli 18 wrzesnia gościcli u siebie w programie jakiegoś przedstawiciela - taka kryptoreklama. Szkoda, ze zanim zaprosili nie poszukali informacji w internecie na ich temat, jak to np. uczyniłam ja.
pozdrawiam wszystkich
Aga
koliberek66 napisał:wkleilam wlasnie linki z forum prawnego z tego wątku, oraz drugiego http://forumprawne.org/prawo-miedzynarodowe/142726-edarling-ponownie.html
, zeby ich uświadomić iż coś się zaczyna dziać w tej sprawie, ze ludzie nie pozostaja obojetni na ich przekrety, że znajdzie sie w końcu ktoś poszkodowany, ktory zrobi pierwszy krok i pojdzie z tym do sądu.
koliberek66 napisał:a do mnie własnie przyszedl taki mail.
zatem zobaczymy jaki mi prezent na walentynki zgotuje E-Darlingczy wygasnie moje członkostwo czy też bezie jakis surprise
Twoje Członkostwo Premium zostało zakończone!
Witaj Agnieszka,
dziękujemy za wiadomość.
Otrzymaliśmy Twoją rezygnację z korzystania z naszego serwisu. Zgodnie z życzeniem Twoje Członkostwo Premium wygasa w dniu 14.02.2011.
Jest nam niezmiernie przykro z powodu Twojej decyzji. Jednocześnie pragniemy zapytać o powody Twojej rezygnacji z Członkostwa Premium w naszym serwisie. Czy znalazłaś już idealnego Partnera? Jeśli tak, to gratulujemy serdecznie i cieszymy się razem Tobą. Opowiedz nam swoją historię w krótkim mailu i prześlij na adres historiemilosne@edarling.pl !
Jeśli masz uwagi, sugestie bądź zastrzeżenia odnośnie naszego serwisu, nie wahaj się nimi z nami podzielić. Będziemy wdzięczni za krótki e-mail z Twoimi uwagami.
Oczywiście możesz nadal używać wszystkich funkcji oraz narzędzi Członkostwa Podstawowego oraz w razie zmiany decyzji w każdej chwili powrócić do Członkostwa Premium, aby :
odczytywać wszystkie wiadomości i odpowiadać na nie
oglądać wszystkie udostępnione przez innych użytkowników zdjęcia
komunikować się w nieograniczony sposób
Życzymy wszystkiego dobrego i do zobaczenia na eDarling !
Alicja Malinowska
Kierownik Działu Obsługi Klienta
koliberek66 napisał:a do mnie własnie przyszedl taki mail.
zatem zobaczymy jaki mi prezent na walentynki zgotuje E-Darlingczy wygasnie moje członkostwo czy też bezie jakis surprise
Twoje Członkostwo Premium zostało zakończone!
Witaj Agnieszka,
dziękujemy za wiadomość.
Otrzymaliśmy Twoją rezygnację z korzystania z naszego serwisu. Zgodnie z życzeniem Twoje Członkostwo Premium wygasa w dniu 14.02.2011.
Jest nam niezmiernie przykro z powodu Twojej decyzji. Jednocześnie pragniemy zapytać o powody Twojej rezygnacji z Członkostwa Premium w naszym serwisie. Czy znalazłaś już idealnego Partnera? Jeśli tak, to gratulujemy serdecznie i cieszymy się razem Tobą. Opowiedz nam swoją historię w krótkim mailu i prześlij na adres historiemilosne@edarling.pl !
Jeśli masz uwagi, sugestie bądź zastrzeżenia odnośnie naszego serwisu, nie wahaj się nimi z nami podzielić. Będziemy wdzięczni za krótki e-mail z Twoimi uwagami.
Oczywiście możesz nadal używać wszystkich funkcji oraz narzędzi Członkostwa Podstawowego oraz w razie zmiany decyzji w każdej chwili powrócić do Członkostwa Premium, aby :
odczytywać wszystkie wiadomości i odpowiadać na nie
oglądać wszystkie udostępnione przez innych użytkowników zdjęcia
komunikować się w nieograniczony sposób
Życzymy wszystkiego dobrego i do zobaczenia na eDarling !
Alicja Malinowska
Kierownik Działu Obsługi Klienta
Wściekła Amelia napisał:Napiszcie czy Wy też się z tym spotkaliście????????????
westcoost napisał:Pomóżcie!! Wysyłałem juz pare meili na te adresy co podawaliscie i tylko mi przysyłają takei cos:::
Serdecznie dziękujemy za zainteresowanie się naszym portalem. Dołożymy wszelkich starań, abyś w możliwie jak najkrótszym czasie otrzymał odpowiedź na Twoje pytanie.
Łączymy pozdrowienia oraz życzymy wielu wspaniałych chwil spędzonych na naszym portalu.
Zespół eDarling
Odpowiedzi na najczęściej zadawane pytania znajdziesz na naszej stronie internetowej w zakładce Pomoc. Jeżeli chcesz teraz przejść do tej strony kliknij tutaj:
Pomoc | www.edarling.pl
eDarling – Tu rozkwita miłość