N
nvrmnd
Użytkownik
- Odpowiedzi
- 60
A kiedy kupiłaś buty?
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
nvrmnd napisał:A kiedy kupiłaś buty?
To jakie są zasady bo nie rozumie. Jedni mogą ubiegać się o zwrot, a inni nie?nvrmnd napisał:Nie wiem tylko czy w tym przypadku możesz żądać zwrotu kosztów za rzeczoznawcę.
Kolejny raz wypisujesz bzdury.nvrmnd napisał:To jest artykuł 8.2 ustawy konsumenckiej.
To prawda - wytykam błędy tym userom, którzy podobnie do Ciebie, wypisują bzdury i wprowadzają w błąd innych.nvrmnd napisał:widzę że nie tylko mnie atakujesz w ten sposób
loco1 napisał:To prawda - wytykam błędy tym userom, którzy podobnie do Ciebie, wypisują bzdury i wprowadzają w błąd innych.
Dlaczego koniecznie chcesz udzielać porad, jeśli zupełnie brak Ci wiedzy w tych kwestiach?
nvrmnd napisał:Nie nie, chodziło mi o to że na ten moment nie znałam podstawy prawnej, w której możesz się ubiegać od sprzedawcy o zwrot kosztow rzeczoznawcy, już mam![]()
To jest artykuł 8.2 ustawy konsumenckiej.
Jeśli pomoże, to Tobie w rozumieniu przepisów.nvrmnd napisał:Mam nadzieję ze to pomoze
loco1 napisał:Jeśli pomoże, to Tobie w rozumieniu przepisów.
Nie korzystaj bezmyślnie z wyszukiwarki forumowej, bo to niewiele daje. Musisz mieć jeszcze wiedzę o zmianach w obowiązujących przepisach - tamta ustawa już od dawna nie obowiązuje.
Ale problem polega na tym, że Ty się nie pomyliłaś - Ty po prostu nie masz wiedzy w tych kwestiach i pomimo tego usiłujesz udzielać porad.nvrmnd napisał:gdyby odpisano tutaj ze owszem pomyliłam się
Już ją uzyskała w #222.nvrmnd napisał:Dlatego zapraszam do pomocy uzytkowniczce
loco1 napisał:Ale problem polega na tym, że Ty się nie pomyliłaś - Ty po prostu nie masz wiedzy w tych kwestiach i pomimo tego usiłujesz udzielać porad.
Już ją uzyskała w #222.
loco1 napisał:A kto jeszcze w tym wątku nie uzyskał pomocy?