B
biedna_ja
Użytkownik
- Odpowiedzi
- 233
do myszeaux1 a ty która komisja?
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
myszeaux102 napisał:12, odwołanie złozyłam pod koniec lipca i nadal nic nie wiem, no może tyle, że w MS go nie ma
szargiel napisał:Sugeruję lekturę art. 36 z 5 par. 4 ustawy o radcach prawnych:
"Ostateczną ocenę z pracy pisemnej danego zadania z części drugiej do piątej egzaminu radcowskiego stanowi średnia ocen cząstkowych przyznanych przez każdego z egzaminatorów, przy czym:
1) oceny pozytywne to:
a) celująca - jeżeli średnia arytmetyczna wystawionych ocen wynosi od 5,51 do 6,00,
b) bardzo dobra - jeżeli średnia arytmetyczna wystawionych ocen wynosi od 4,51 do 5,50."
c) dobra - jeżeli średnia arytmetyczna wystawionych ocen wynosi od 3,51 do 4,50,
d) dostateczna - jeżeli średnia arytmetyczna wystawionych ocen wynosi od 3,00 do 3,50;
myszeaux102 napisał:podobno czekaja do 17 zeby razem wysłac wszystko, to info podobno z 3 reki
JohnyKozak napisał:Mam zajeb**** wsparcie! Ostatnio dostałem maila, że dzisiaj jest ślubowanie, mogę przyjść z os. towarzyszącą i potem jest impra. Taktownie co nie?
Hiacynta Bukiet napisał:Biedna ja - może jeszcze nie przeczytali w trybie autokontroli? W końcu dla niektórych jeszcze są wakacje![]()
biedna_ja napisał:a może wiesz czy razem wszystkie odwołania z komisj twojej do MS przesłali?
krzysw napisał:Sorry, ale wątpię, że oni to rzeczywiście czytają.
Hiacynta Bukiet napisał:Z innej beczki, lecz tylko troszkę- pod jaki nr dzwonicie do Izby w/s odwołań, na "centralę"? Non stop zajęte......A od Extranetu z innymi tel. już nas odłączyli....
david73 napisał:czy warto składac odwołanie w przypadku wadliwej reprezentacji w umowie sprzedaży udziałów?
Czy ktoś z Was składał takie odwołanie? Jesli tak, w jaki sposób próbowaliście dowieść, że umowa jest ważna? Byłbym wdzięczny za odpowiedź.
szargiel napisał:wątpię w autokontrolę w zakresie zadań z gospodarczego.
arvb napisał:Mylisz się.