J
JohnyKozak
Użytkownik
- Odpowiedzi
- 144
Oceniam liczbę Odwołujących się ze złej rep. z gospodarczego na jakieś 30. Kontakt mailowy w tym temacie miałem może ze dwudziestką.
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
biedna_ja napisał:do szamag Ma być jeszcze jedna K2 ===moderacja===
Wybranym, szczególnie aktywnym użytkownikom, administrator może przydzielać uprawnienia moderatora, które pozwalają im tworzyć nowe fora, edytować i kasować wiadomości innych użytkowników, blokować wątki itp. zazwyczaj zgodnie z obowiązującymi na danym forum regułami postępowania (użytkownicy muszą stosować się do przyjętego regulaminu). Na wielu rozbudowanych forach istnieją całe hierarchie moderatorów, o różnym zakresie praw i obowiązków, kontrolowane przez administratorów forów, z kolei na innych moderatorzy są demokratycznie wybierani przez ogół użytkowników lub nawet po prostu losowo wybierani. Na niektórych, głównie bardzo małych forach, wystarczy nawet zgłosić się, a zostanie się moderatorem.
Bartata napisał:Szkoda że nie przytoczył Pan reszty cytatu z Wikipedii:
biedna_ja napisał:do szamag
W K nr 1 uwzględniono jedno odwołanie z gosp - ale nie wiemy z jakiego względu?? od czego ktoś się odwoływał?
biedna_ja napisał:do szamag - ok. Dzięki. A masz moze jakieś info czy Izba potwierdza ze dla wawy będzie oddzielna K2 przy MS?
JohnyKozak napisał:Informację mam z pierwszej ręki tj. z MS: będzie oddzielna K2 dla Warszawy.
biedna_ja napisał:ciekawe .... to będzie kolejna mieszanka uwzględnienia poszczególnych odwołań....
ty masz info takie a kilka dni temu Niki2011 na forum pisze"No to w końcu ile jest tych K2??? Już nic nie rozumiem, bo ja dzisiaj uzyskałam w Ministerstwie informację, iż moje odwołanie czekać będzie na powołanie nowej K2, a z Warszawy nie jestem... i bądź tu człowieku mądry!!!!!!!
biedna_ja napisał:do szamag - ok. Dzięki. A masz moze jakieś info czy Izba potwierdza ze dla wawy będzie oddzielna K2 przy MS?