Słuchajcie, ktoś pytał czy tylko na listach od tej firmy się skończyło..otóż...Moja sytuacja wyglądała następująco, któregoś dnia listopada 2014 zadzwoniła pani że ma dla mnie eksluzywna bieliznę, tylko przesyłka 19.90, byłam wtedy cholernie zajęta innymi rzeczami i żeby ja szybciej spławić zgodziłam się(no wiem naiwna!!!), i tak czekałam to myslę sobie nie duzy koszt i można zapłacic, ale minął grudzień, styczeń, luty, marzec(w tym też miesiącu zorientowałam sie z publikacji w tv i i tez w internecie na co sie nabiłam), kwiecień,- mysle sobie nie przyjdzie ta przesyłka, moze za duzy szum i się przestaraszyli oszuści i zaniechali, aż przyszedł maj2015- podjechał listonosz z inpostu, mnie w domu nie było odebrała mama(oczywista bez podpisu taka paczuszka mała), otwieram a tam jak wiecie tandentne majtochy sztuk 3 i rachunek na kwotę ponad 200 zł, no ja myśle za co????telefon do nich ale zero , cisza po drugiej stronie, więc do internetu i sprawdzam a tu same wiecie co piszą dziewczyny *** mod ***Więc poszłam za radą i nie płacę myslę sobie, bo za co?A i w tym liscie co była razem z paczuszka majtoch było że za abonament, a ta paczka co przyszła w maju to już niby trzecia dostawa????!!!szok!!!I tak w sierpniu pierwszy list z wezwaniem do zapłaty, z promocją nie 206,50 a tylko 164,50, zero daty wystawienia, podpis niewyraźny i ksero, olewam myślę sobie bo co to za urzędowe pismo w takiej formie, gdzieś na początku września zaczął domnie wydzwaniać numer prywatny, raz odebrałam odezwał sie automat i nie zgadniecie, że zbliza mi się termin zapłaty do tej firmy!!!więc rozłączyłam i myślę, wam oszustom nic nie zapłacę!!!i tak notorycznie raz w tygodniu do mnie wydzwaniał, ale olewałam, w pażdzierniku2015 przyszło nastepne wezwanie do zapłaty, oczywista bez podpisu odbioru(zwykły list), bez pieczatek, daty wystawienia, podpis kserowny- data ostatecznej zapłaty 10.11.2015, plus w kopercie oświadczenie, że jak nie mam to moge rozłozyć na raty i że akceptuję swoje zadłużenie i podpis, olałam, juz mi to w nawyk weszło, ale nie od nowa nęknaie telefonami, oczywista z numeru prywatnego, raz juz nie wytrzymałam i odebrałam po jakimś czasie odezwała się pani i cos tam nawija o bielixnie i że dłużna, więc rozłączyłam się, ale dalej wydzwaniaja, i to o róznych porach. Wzięłam sie na sposób i zablokowałam odbieranie z numerów nieznanych i zastrzezonych w swoim aparacie, ale wiem że nadal dzwonia dziady!!także ja na towszystko mam jedno zdanie: nie będę placić, bo nie mam za co, a jak jeszcze będą mnie nękac telefonami to zgłosze nękanie na policję.Pozdrawiam!Z tą firma jak z podobna"pobieraczek" trzeba olać, to zwykli***mod***, licza że ktoś się przestraszy i zapłaci..