S
subspace
Nowy użytkownik
- Odpowiedzi
- 4
Witam. Przeczytałem z grubsza wszystkie 78 stron tego wątku.Jestem przez to niewiele mądrzejszy niż na początku.Czy zamiast pisać jakieś bzdury typu własne opinie i głupawe oskarżenia typu "skąd oni wzięli moje IP" , mógłby usiąść na tym forum prawnik i konkretnie opisać procedury postępowania w takich sprawach ? KONKRETNIE,tzn. jakie pismo ,mniej więcej jakiej treści do kogo wysłać,jakie są konsekwencje i co robić na poszczególnych etapach postępowania.Pisanie postów typu "czytajcie i nie piszcie więcej postów" to oznaka głębokiego upośledzenia umysłowego, bo kompletnego rozwiązania jak nie było tak nie ma.
Dostałem dziś wezwanie do naprawienia szkody z Muraala w/s gry Metro Last Light.Kogo trzeba zastrzelić żeby uzyskać konkretne instrukcje ? Pismo które otrzymałem wygląda tak samo jak pismo użytkownika Calorek (Obraz (5).jpg | Fotosik.pl) kilka postów wyżej.
Nalegam by ktoś się wziął się w garść i KONKRETNYM CAŁOŚCIOWYM wyjaśnieniem zakończył 80-stronicowy wątek.
Dostałem dziś wezwanie do naprawienia szkody z Muraala w/s gry Metro Last Light.Kogo trzeba zastrzelić żeby uzyskać konkretne instrukcje ? Pismo które otrzymałem wygląda tak samo jak pismo użytkownika Calorek (Obraz (5).jpg | Fotosik.pl) kilka postów wyżej.
Nalegam by ktoś się wziął się w garść i KONKRETNYM CAŁOŚCIOWYM wyjaśnieniem zakończył 80-stronicowy wątek.