P
Paszczaku
Chodzi o moment wyłapania udostępniania . Jak wysyłają polecenie zapłaty to oczywiste jest że to już po .
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Wybacz ale to kompletnie nie jest wiarygodne źródło informacji.Paszczaku napisał:Z relacji ludzi z którymi rozmawiałem i były ścigane przez ZPAV . ...
Laurente napisał:To sa NA RAZIE tylko polskie produkcje, jesli nie powstanie ustawa ukrocajaca cybertrolling, to jestem pewny, ze w niedalekiej przyszlosci przedmiotem zainteresowania cwaniakow z jednej, czy drugiej kancelarii beda rowniez materialy zagraniczne.
Tylko do Ciebie wjechali bez uprzedniego pisemka z jakieś "kancelarii". Obecnie rozsyłają pisemka, co można traktować jako ostrzeżenie i oprócz IP nic innego nie będzie.szaza166 napisał:Już są dawno zagraniczne ... Ja miałam nalot policji do domu za film "Dallas Buyers Club ", zaprano mi komputer stacjonarny i laptop .