Otrzymałem list z poleceniem zapłaty - 3

• Autor wątku Autor wątku kruszon1
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Status
Ten wątek został zamknięty.
Chodzi o moment wyłapania udostępniania . Jak wysyłają polecenie zapłaty to oczywiste jest że to już po .

Paszczaku napisał:
Z relacji ludzi z którymi rozmawiałem i były ścigane przez ZPAV . ...
Wybacz ale to kompletnie nie jest wiarygodne źródło informacji.

Ktoś może dzwonił do prokuratury w Pruszkowie, odnośnie umorzenia postępowania Ko 47/14 dotyczącą utworu Obława?

Pytanie czy skoro umorzyli postępowanie w sprawie last minute to może też umorzyli postępowanie w sprawie Obławy?

Zastanawiam sie czy w takim razie, majac te prawne grozby w tle - chociaz jak mowilem zarzuty postawione przez LEX S w moim przypadku sa wyssane z palca, mozna dalej korzystac np z chomikuj ?

Korzystać możesz zawsze zgodnie z regulaminem i prawem . I tak już byś miał konto zablokowane .

Generalnie masz racje. Nic nie udostepniam na chomikuj. Jedynie bede korzystal z zasobow oferowanych przez innych. Narazie lepiej chyba nie uzywac p2p.

Wogóle nie ma sensu z p2p korzystać bo w 100% jest używany do jednego tylko celu wiadomego . I masz 100% pewności że prędzej czy później będą z tego powodu problemy .
Chcesz tanio muzę w mp3 to jest sporo normalnych sklepów z taką muzyką online i jest sporo taniej niż na cd . Po co kombinować .

Paszczaku weź się najpierw dokształć a potem komentuj, wielu wydawców chociażby gier czy video szkoleniowych wypuszcza swoje materiały w systemie p2p. Wiec nie pisz debilizmów.

Czyli dochodzimy do konkluzji. Pod zadnym pozorem nie pobieramy polskich produkcji. Filmow. Programow itp. Okazuje sie ze tworcy moga wynajac kancelarie aby ta specjalnie wpuscila materialy w p2p a nastepnie namierzala seedow. Dziwia mnie tylko ci niezniszczalni 3.

***Proszę trzymać się tematyki Forum***

Ostatnią edycję dokonał moderator:
To sa NA RAZIE tylko polskie produkcje, jesli nie powstanie ustawa ukrocajaca cybertrolling, to jestem pewny, ze w niedalekiej przyszlosci przedmiotem zainteresowania cwaniakow z jednej, czy drugiej kancelarii beda rowniez materialy zagraniczne.

Przecież "Niezniszczalni 3", "Witaj w klubie", czy gra Metro: Last Light nie są polskimi produkcjami.

Ale ogolnie mozna powiedziec, ze nagonka jest prowadzona glownie na polskie produkcje. Przypadek, ktory wymieniles moze swiadczyc o tym, ze copyright trolling rozwija sie i ma coraz lepiej.

Laurente napisał:
To sa NA RAZIE tylko polskie produkcje, jesli nie powstanie ustawa ukrocajaca cybertrolling, to jestem pewny, ze w niedalekiej przyszlosci przedmiotem zainteresowania cwaniakow z jednej, czy drugiej kancelarii beda rowniez materialy zagraniczne.

Już są dawno zagraniczne ... Ja miałam nalot policji do domu za film "Dallas Buyers Club ", zaprano mi komputer stacjonarny i laptop .

szaza166 napisał:
Już są dawno zagraniczne ... Ja miałam nalot policji do domu za film "Dallas Buyers Club ", zaprano mi komputer stacjonarny i laptop .
Tylko do Ciebie wjechali bez uprzedniego pisemka z jakieś "kancelarii". Obecnie rozsyłają pisemka, co można traktować jako ostrzeżenie i oprócz IP nic innego nie będzie.

Ostatnia edycja:
Witam ,mam identyczną sytuację jak Szaza166 , po skonfiskowaniu kompa w tamtym roku , czekam na dalsze postępowanie , na razie cisza . Ostanie pismo dostałem , z wiadomością że plik z filmem jest na dysku , więc komputer zostaje jako dowód , w sumie jeszcze trzem osobom prócz mnie znaleźli film i zostawili komputery jako dowody w sprawie . Tak że pani Szaza166 nie jest sama, z tego co wiem to nalot zrobili na 12 mieszkań bez zapowiedzi . Pozdrawiam

mocher3 dziwne ze nagle konto założyłeś i dajesz od razu tu posta?W dodatku ciekawe skąd masz takie dane że 12 osób? niezły jesteś.Od razu widać że wasze posty śmierdzą na kilometr,na szczęście każdy rozum ma więc,nie musicie niepotrzebnie denerwować ludzi takimi mało śmiesznymi tekstami:)

Do pana Kruszon1 , nie chce zaśmiecać forum , ale takich niedowiarków mam po uszy , więc jedno pytanie ??? Jaki mam w tym interes żeby ludzi straszyć ??? Nie mam piętnaście lat jak co poniektórzy tutaj ,z tego co widzę , więc nie mam w zwyczaju pisać głupot i co gorsza kłamać . Od listopada śledzę forum i czytam , nie miałem potrzeby się logować i pisać postów na forum i go zaśmiecać jak właśnie TY to robisz . Na pewno nie będę Ci się tłumaczył skąd wiem pewne rzeczy bo to wyłącznie moja sprawa i nie muszę się tym dzielić . Żyj sobie w swoim brodziku intelektualnym ,nadal oceniaj ludzi i mierz ich swoją miarą . Bez odbioru w takim razie ,był to mój drugi i ostatni post ,nie pozdrawiam .

Witam .Do mnie Policja przyniosła wezwanie na przesłuchanie w roli świadka 22.12.2014r za udostępnienie filmu Witaj w klubie.Byłem ,ale nie wiedziałem nic o takowym tytule (Dallas Bayers Club).Od tego czasu cisza .Co ma być w dalszej kolejności?Czy ktoś jest choć trochę mądrzejszy w tej sprawie?

Ja wcale nie uwazam ze gosc zarejestrowal sie zeby straszyc. Poniewaz wiekszosc z nasuzywala torrentow to ja ciesze sie ze obeszlo sie jedynie tym ostrzezeniem z lexa, ze nie wpadla zadna rewizja i nie bylo sprawdzania i konfiskaty komputera. Wiadomo ze wiekszosc ma pelno filmow i pirackich wersji programow na hdd.

Status
Ten wątek został zamknięty.
Powrót