forg
Praktyk
- Odpowiedzi
- 20 516
GosiaiPiotr napisał:. Kwatermistrz ma to w poważaniu ...
Jasne ... Zabierzmy środki z MOPS'u i przekażmy na więzienia.
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
GosiaiPiotr napisał:. Kwatermistrz ma to w poważaniu ...
forg napisał:Jasne ... Zabierzmy środki z MOPS'u i przekażmy na więzienia.
GosiaiPiotr napisał:No dobrze skoro ruszyłeś temat dużych kosztów utrzymania to odpowiedz mi dlaczego w takim razie tak mało przyznają sędziowie SDE?
No oczywiście, że są to bujdy na resorach wymyślone przez biednych skazanych. Jak czytam o robakach, niedobrym chlebie czy ogólnie złym wyzywieniu to normalnie śmiać mi się chce. Osadzony zawsze będzie biedny, pokrzywdzony przez los, bo go zamknęli przecież za niewinność. Jeśli jest aż tak źle to można w paczce wysłać wszelkie inne dobra.Dziadziuś napisał:Jak tak czytam o tych pluskwach, szarym mydle to się zastanawiam, ile tu osób jeszcze wierzy w takie bzdury.
Ptasior napisał:No oczywiście, że są to bujdy na resorach wymyślone przez biednych skazanych. Jak czytam o robakach, niedobrym chlebie czy ogólnie złym wyzywieniu to normalnie śmiać mi się chce. Osadzony zawsze będzie biedny, pokrzywdzony przez los, bo go zamknęli przecież za niewinność. Jeśli jest aż tak źle to można w paczce wysłać wszelkie inne dobra.
eliza05 napisał:I choć nie mam doświadczenia ani wiedzy o innych aresztach czy ZK to raczej wszędzie jest podobnie jak sądze...
monisiaczek22 napisał:Witam .Może mi ktos orientacyjnei przybliżyc co można włożyc do paczki .